Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-30-08, 04:52 PM   #37
ralinn
Masters
 
ralinn's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK, England, Portsmouth
Posts: 1,675
Default Re: Stalker Clear Sky

No, we should be British. We should continue this over a nice cup of tea!

*Opens a pack of hobnobs*
__________________
(CPU) Intel Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz @ 1600MHz (ASUSTeK Computer INC. P6T DELUXE mainboard) (RAM) 3GB (HDD) 931GB
(GFX) NVIDIA GeForce GTX 280 (1GB), 1680x1050x32, 59Hz (OS) Microsoft® Windows Vista™ Home Premium (SP1)

3Dmark06 Score: Who the **** actually cares?
360 & PSN ID: ralinn
ralinn is offline   Reply With Quote
Old 08-30-08, 05:05 PM   #38
Koko56
Registered User
 
Koko56's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Posts: 1,970
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by ralinn View Post
No, we should be British. We should continue this over a nice cup of tea!

*Opens a pack of hobnobs*
That's the thing - I'm not British, imma Brushian! giggidy
__________________
I want a rig that can play Crysis the way I can play Far Cry now.
Koko56 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-08, 05:37 PM   #39
lightman
Registered User
 
lightman's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,026
Send a message via ICQ to lightman
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by Unstable_Hero View Post
I can tell that not everything has AA in dx10 but most of it does.
Yeah, it looks like it has some kind of selective AA... Strange...
lightman is offline   Reply With Quote
Old 08-30-08, 07:32 PM   #40
imakandi
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by Skinner View Post
I expect silky smooth gameplay after one or two patches
or drivers. I think you should expect much more from render/image quality.
2x gtx280

imakandi is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 03:40 AM   #41
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by imakandi View Post
or drivers. I think you should expect much more from render/image quality.
2x gtx280

Looks great but that framerate is pathetic considering how smoothly the first game ran on a far weaker machine.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 03:54 AM   #42
Koko56
Registered User
 
Koko56's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Posts: 1,970
Default Re: Stalker Clear Sky

The FPS/IQ curve seems to be really ****ed up in some cases.

No more about FPS/IQ from me until a few patches and drivers come out for it!
__________________
I want a rig that can play Crysis the way I can play Far Cry now.
Koko56 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 04:05 AM   #43
yaleblor
*BANNED*
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 66
Default Re: Stalker Clear Sky

i have a feeling the delayed us release has more to do witha patch than a cd key priinting /manufacturing problem,im gonna wait a bit before i buy
yaleblor is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 06:01 AM   #44
imakandi
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by slaWter View Post
28 FPS with two GTX 280 Looks like AA is enabled though... What AA setting?
it is 4x from CP, when I change AA to r__supersample 8 like in Skinner's cfg and disable AA in CP, I got 30fps.
imakandi is offline   Reply With Quote

Old 08-31-08, 06:59 AM   #45
BioHazZarD
USCM Marine
 
BioHazZarD's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sweden
Posts: 2,369
Send a message via MSN to BioHazZarD
Default Re: Stalker Clear Sky

Does the game this time take advantage of dual or quad core maybe ? i remember the first one was like zero difference on all benchmarks single or quad lol.
__________________
Chieftec Miditower /w 5 case fans | Corsair 620W HX PSU | Asus M4N98TD EVO SLI | AMD Athlon2 X2 260 3,2GHz | Corsair 3GB PC3-10666 | eVGA Geforce GTX 460 1GB (336shader) | Samsung Spinpoint x2 250GB HD +SATA 320GB | SB Audigy 4 @ 2.1 | Samsung Syncmaster BX2331 TFT 23" running 1920x1080@60hz | Windows XP PRO SP2 | |
BioHazZarD is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 07:35 AM   #46
Koko56
Registered User
 
Koko56's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Posts: 1,970
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by BioHazZarD View Post
Does the game this time take advantage of dual or quad core maybe ? i remember the first one was like zero difference on all benchmarks single or quad lol.
That's actually one thing I noticed - only one core is being used more or less when playing the game.
__________________
I want a rig that can play Crysis the way I can play Far Cry now.
Koko56 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 07:43 AM   #47
Hercules
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: Portugal
Posts: 306
Default Re: Stalker Clear Sky

Maybe this thread should be merged with the other, since they are both about CS.
Hercules is offline   Reply With Quote
Old 08-31-08, 08:29 AM   #48
Koko56
Registered User
 
Koko56's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Posts: 1,970
Default Re: Stalker Clear Sky

Quote:
Originally Posted by Hercules View Post
Maybe this thread should be merged with the other, since they are both about CS.
If that does not happen we might end up with 3 very long threads.
__________________
I want a rig that can play Crysis the way I can play Far Cry now.
Koko56 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some Stalker Fallout? 1C Proposes A Nuclear Union News Archived News Items 0 06-22-12 07:00 AM
Planetside 2â?²s Fire In The Sky News Archived News Items 0 05-28-12 06:49 AM
nvidia: Very clear visual depiction of what the @ptscientists set out to achieve #gtc News Archived News Items 0 05-17-12 10:40 PM
Discrete Graphics: The Sky is Not Falling News Archived News Items 0 05-11-12 05:40 AM
Can we all be honest about STALKER jkmetal Gaming Central 53 05-10-12 09:32 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.