Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 200 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-26-08, 01:12 AM   #13
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

To SeriTonin: Next time just look for reviews mate, here you'll get all types of fiction from users... All review sites say the same thing, here you have people defending their purchases, not caring about slowing down to unplayable and considering gaming with 15-25 fps smooth as butter... Look for yourself, read the reviewers comments and decide for yourself.

http://enthusiast.hardocp.com/articl...50aHVzaWFzdA==

Your best bet is to use a modified config for Crysis which will make it look great and still offer great performance. Look in the Crysis section after you get your card...


Tony.
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 05:59 AM   #14
Blacklash
8^9^3
 
Blacklash's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Old Vizima
Posts: 3,679
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

There's a old bench I did with my overclocked GTX 260 @ all VH. I'll try 1280x later. Below is 1400x-

1400x min = 21.91FPS avg = 32.635FPS max = 39.64FPS
http://img58.imageshack.us/img58/184...vh1440xaz4.jpg
__________________
Intel Core i7 920 @ 3.96GHz (1.36v)|Mushkin 998681 XP3-12800 (3x2GB)
ASUS TUF Sabertooth (X58)|ASUS GTX 580 DirectCU II (980|4604)|ASUS PA246Q
WD VelociRaptor 150GB HD (x2)|Pioneer DVR-2920Q|LG GH22LS30|Klipsch PM20 2.0
SilverStone OP1000-E|SilverStone TJ10-B|Thermalright U-120 Extreme|Win 7 HP x64
Blacklash is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 06:05 AM   #15
Blade
It's just a ride....
 
Blade's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Your Sisters Bed
Posts: 903
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

Quote:
Originally Posted by Lfctony View Post
Really? How come nobody can play it with a single GTX280, barely with 2x280s and you can play it with one 260? Is your 260 magic?

Oh, please use the Crysis benchmark tool and provide proof of the Harbor/Assault timedemo on max details please, which is actual gameplay. Thank you...
Well Sherlock i play @ 1600x1200 too, all details maxed in DX10 & it runs flawlessly, so?
__________________
____________________________
Sigs Are For Heros!
Blade is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 06:27 AM   #16
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

A single timedemo will prove this. Why are people not willing to provide one? Words and claims are useless, post PROOF. THE HARBOR TIMEDEMO... Which is actual gameplay...

Thanks...
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 06:37 AM   #17
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

This is proof:
2x280s, Q6600@3.2Ghz - 1600x1200 - Very High
Run #1- DX10 1600x1200 AA=No AA, 32 bit test, Quality: VeryHigh ~~ Last Average FPS: 35.38
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 115.89s, Average FPS: 35.38
Min FPS: 18.84 at frame 3902, Max FPS: 60.33 at frame 2077

Waiting on your magic GTX260 benchmarks that can run this game maxed out...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	crysis.jpg
Views:	167
Size:	111.5 KB
ID:	33278  
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 06:56 AM   #18
Blacklash
8^9^3
 
Blacklash's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Old Vizima
Posts: 3,679
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

I tried the assault harbor run and it didn't report FPS @ the end for some reason. Now when I fire it up it grey maps and freezes. I'll keep trying to get it to work again.
__________________
Intel Core i7 920 @ 3.96GHz (1.36v)|Mushkin 998681 XP3-12800 (3x2GB)
ASUS TUF Sabertooth (X58)|ASUS GTX 580 DirectCU II (980|4604)|ASUS PA246Q
WD VelociRaptor 150GB HD (x2)|Pioneer DVR-2920Q|LG GH22LS30|Klipsch PM20 2.0
SilverStone OP1000-E|SilverStone TJ10-B|Thermalright U-120 Extreme|Win 7 HP x64
Blacklash is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 06:59 AM   #19
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

Quote:
Originally Posted by Blacklash View Post
I tried the assault harbor run and it didn't report FPS @ the end for some reason. Now when I fire it up it grey maps and freezes. I'll keep trying to get it to work again.
Damn. I honestly hope you fix it. Honestly now. No kidding, discussion aside.
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 07:03 AM   #20
Blacklash
8^9^3
 
Blacklash's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Old Vizima
Posts: 3,679
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

Quote:
Originally Posted by Lfctony View Post
Damn. I honestly hope you fix it. Honestly now. No kidding, discussion aside.
Any ideas? I can run the regular "GPU" test fine.
__________________
Intel Core i7 920 @ 3.96GHz (1.36v)|Mushkin 998681 XP3-12800 (3x2GB)
ASUS TUF Sabertooth (X58)|ASUS GTX 580 DirectCU II (980|4604)|ASUS PA246Q
WD VelociRaptor 150GB HD (x2)|Pioneer DVR-2920Q|LG GH22LS30|Klipsch PM20 2.0
SilverStone OP1000-E|SilverStone TJ10-B|Thermalright U-120 Extreme|Win 7 HP x64
Blacklash is offline   Reply With Quote

Old 09-26-08, 07:07 AM   #21
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

You got me...

Try running the GPU benchmark again, and then go back to the assault harbor timedemo. I don't remember exactly, but I did experience a problem the first time I tried to run the bugger. Don't remember what it was exactly though...
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 07:30 AM   #22
Blacklash
8^9^3
 
Blacklash's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Old Vizima
Posts: 3,679
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

I had to run it in windowed mode to get it to complete. Anyway assault harbor all VH @ 1280x, min FPS = 17.31 avg FPS = 31.12 max FPS = 44.20. I only ran two loops and will do more @ a higher res later. Right now I'm sick of it. Screen cap of the bench is below.

http://img87.imageshack.us/my.php?im...arborvhuj8.jpg
__________________
Intel Core i7 920 @ 3.96GHz (1.36v)|Mushkin 998681 XP3-12800 (3x2GB)
ASUS TUF Sabertooth (X58)|ASUS GTX 580 DirectCU II (980|4604)|ASUS PA246Q
WD VelociRaptor 150GB HD (x2)|Pioneer DVR-2920Q|LG GH22LS30|Klipsch PM20 2.0
SilverStone OP1000-E|SilverStone TJ10-B|Thermalright U-120 Extreme|Win 7 HP x64
Blacklash is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 07:32 AM   #23
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

Cool. At least it's not broken!
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-26-08, 07:38 AM   #24
DarkOneX
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Kansas
Posts: 327
Default Re: Will a single 260GTX run Crysis @ 1280x1024 dx10 max?

9/26/2008 7:35:25 AM - Vista 64
Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX10 1600x1200, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Demo Loops=1, Time Of Day= 9
Global Game Quality: VeryHigh
================================================== ============
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 87.21s, Average FPS: 22.93
Min FPS: 16.39 at frame 143, Max FPS: 27.92 at frame 1003
Average Tri/Sec: -13709678, Tri/Frame: -597791
Recorded/Played Tris ratio: -1.53
TimeDemo Play Ended, (1 Runs Performed)
================================================== ============

Completed All Tests

<><><><><><><><><><><><><>>--SUMMARY--<<><><><><><><><><><><><><>

9/26/2008 7:35:25 AM - Vista 64

Run #1- DX10 1600x1200 AA=No AA, 32 bit test, Quality: VeryHigh ~~ Last Average FPS: 22.93
__________________

Desktop - {i7-960 3.2Ghz} {Asus P6X58D-E} {24GB Corsair DDR3} {EVGA GTX670 FTW 2GB} {Intel 330 Series 180GB SSD} {(3X) WD Black 1TB HDDs} {Seagate 750GB HDD} {WD 4TB external} {WD 2TB external} {20X DVD-RW} {X-Fi} {Corsair HX850 PSU} {CM690 II case} {24" Dell U2410 LCD} {20" Dell 2007FP LCD} {Logitech G500} {Logitech G710+} {Windows 7 64bit} {CP1500PFCLCD UPS

Laptop 1 - {Lenovo Ideapad Y400} {i7-3630QM 2.4Ghz} {8GB DDR3} {GeForce GT750M 2GB} {1TB HDD + 16GB SSD} {14" Anti-Glare (1366x768)} {Windows 8 64bit

Laptop 2 - {HP DM4-3090se Beats Edition} {i5-2430M 2.4Ghz} {8GB DDR3} {Intel 3000 HD graphics} {500GB HDD} {14" LED Display (1366 x 768)} {Windows 8 64bit
DarkOneX is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM
What resolution do you all run Unreal2003 retail version at with all details on max.? imtim83 Gaming Central 9 10-04-02 10:17 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.