Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-09-08, 12:33 AM   #13
bagman
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Australia
Posts: 223
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Hi guys
Unlike the previous 2 BiA games I note there is no option to enable AF in-game.
Does this have to be set via graphics card control panel ?

Does the game support AA unlike Road to Hill 30 and Earned in Blood ?

cheers
bagman is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 01:10 AM   #14
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Am I missing something with this game? Its just not fun. Too much going on trying to move men around. Weapons suck, direct head shots with the rifle do little damage. I find I'm trying to cover and the other guys are always outta position. Its very frustrating trying to play - the whole squad thing keeps me from actually enjoying this game at all.

Just tried to get into it again, advancing across a field and there are like 4 squads of enemies I have to push back. My guys keep getting shot no matter where I set them up and I'm running outta ammo cause there is so little damage done to the enemy, even headshots done kill them - wtf? At this point I would say it's more frustrating than anything and imo not fun at all.
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 01:25 AM   #15
DRen72
Eastern Pipistrelle
 
DRen72's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: The Cave
Posts: 2,059
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Quote:
Originally Posted by bagman View Post
Unlike the previous 2 BiA games I note there is no option to enable AF in-game.
Does this have to be set via graphics card control panel ?
Yes

Quote:
Originally Posted by bagman View Post
Does the game support AA unlike Road to Hill 30 and Earned in Blood ?
No native support for AA in the game.
__________________
CPU: Intel i7 2600k
Video: EVGA GTX 780 / 24" BenQ FP241WZ LCD
Motherboard & RAM: ASRock P67 Extreme6 / 16GB DDR3 RAM
Storage: Corsair Force Series GT 265GB SSD / Western Digital Caviar Black 2TB / Two Seagate Barracuda 1.5TB drives
Optical Storage: Pioneer BDR-206DBKS
Sound: Sound Blaster X-Fi / Logitech Z-5500
OS: Windows 8 (64-bit)
Other: Antec P183 Case / Corsair AX-1200 Power Supply / Logitech G5 (v2.0) / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
Console: XBox 360 Elite
DRen72 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 01:27 AM   #16
DRen72
Eastern Pipistrelle
 
DRen72's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: The Cave
Posts: 2,059
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

My Observations: Plays better than the two previous BIA titles and the graphics are improved, but as noted above, there is no native in-game AA. Basically if you liked the first two titles, you should enjoy this one as well. I am.
__________________
CPU: Intel i7 2600k
Video: EVGA GTX 780 / 24" BenQ FP241WZ LCD
Motherboard & RAM: ASRock P67 Extreme6 / 16GB DDR3 RAM
Storage: Corsair Force Series GT 265GB SSD / Western Digital Caviar Black 2TB / Two Seagate Barracuda 1.5TB drives
Optical Storage: Pioneer BDR-206DBKS
Sound: Sound Blaster X-Fi / Logitech Z-5500
OS: Windows 8 (64-bit)
Other: Antec P183 Case / Corsair AX-1200 Power Supply / Logitech G5 (v2.0) / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
Console: XBox 360 Elite
DRen72 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 01:50 AM   #17
bagman
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Australia
Posts: 223
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Quote:
Originally Posted by DRen72 View Post
Yes

No native support for AA in the game.
Thanks for that info
bagman is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 01:57 AM   #18
rap1d^
 
rap1d^'s Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK
Posts: 110
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Moved from the old thread






1920x1200 2xAA forced in the CP all in game settings to max
__________________
| Intel Core i7 970 @ 4.0Ghz | Asus P6T Deluxe | 3x2Gb Corsair DDR3 PC-12800 | 2 x Palit GTX480 | Creative XFI | OCZ Vertex 3 | BenQ FP241w | Windows 7 64 |
rap1d^ is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 02:45 AM   #19
MaXThReAT
Registered User
 
MaXThReAT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: EARTH
Posts: 1,861
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Well I wasn't planning on touching this game but a trusted friend said it wasn't too bad so I went ahead and picked it up. I'm a little over 50% complete. First I really like the G15 LCD support, it's pretty cool and shows mission objectives. Gameplay wise I can't say it's any different than the other BIA. suppress flank, suppress flank, fire rocket, suppress flank. I haven't had much of an issue with difficulty but the AI could be sharper. I've found I can't let the squads just follow or they're all over the place. When commanding them to move they've just run out in the open and died when a much better covered route was right in front of them. I've found it best to move them step by step to their destination. It would be nice to have a hold command or a way to direct them without line of site like in the map view of Ghost Recon. After completing a section of the map previous sections get locked off and I've had my guys get stuck behind a locked gate. Since it normally saves at this point I just reload the save and the guys load on the correct side. The level of detail is no where near the bullshots first shown but they aren't to shabby either pretty sharp and I like all the DOF. Without a good amount of AA jaggies everywhere, reminds me of the first BIA. I've been playing @ 1600x1200 forcing 4xAA 16AF in the CP and see about a 30fps average, anything higher and I dip down below 20fps. W/O AA I see about 60fps. Both my cores hover around 90-95%. Overall not a bad game, much better than expected and I'm glad I picked it up.

__________________
Gigabyte V1.1 EP45-UD3R F5
GO-Q6600@3.6GHz 1/2" D5/GTZ Block W/BIX-II Dual 120mm
Corsair 4GB Dominator DDR2-8500 5-5-5-15 2t@1066GHz
Evga 280 GTX 621/1349/2268
SB X-Fi FPS / Z-5500 + Buttkicker!

"Don't mind the posts, I've been around longer than most know."
MaXThReAT is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 04:07 AM   #20
evox
:3
 
evox's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: India
Posts: 2,254
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Looks good. Might pick it up afterall.
evox is offline   Reply With Quote

Old 10-09-08, 05:27 AM   #21
backfiggen
*synth solo*
 
backfiggen's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 126
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Whats up with DX10? Is there some way to activate it?
__________________
Intel C2D E8200 @ 3.2 Ghz | Zotac Geforce 275 GTX 896 MB | 4 GB G.Skill DDR2-1000 | Cooler Master Silent Pro 500W | Soundblaster Audigy

Steam | XBL/GfWL
backfiggen is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 05:32 AM   #22
Blade
It's just a ride....
 
Blade's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Your Sisters Bed
Posts: 903
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Quote:
Originally Posted by backfiggen View Post
Whats up with DX10? Is there some way to activate it?
There's no DX10 in current PC version.

Anyone tried MP yet?

Is it as bad as i'm hearing?
__________________
____________________________
Sigs Are For Heros!
Blade is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 05:51 AM   #23
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

Those PC screen grabs don't look much better than the console demo, which is a shame. Any way to force more AA or AF?

For the guy who complained about headshots not killing people, you must not be hitting their head... one head shot not only kills, but starts a gross zoom in animation as well.
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 06:52 AM   #24
Loreman
Shred Master
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 195
Default Re: Official Brother in Arms Hells Highway thread

I am having a problem with this game. I can't get past the opening rendered cinematics without the video starting to stutter, and then crash to blue screen fatal error.

Nothing is overclocked.
__________________
Core 2 E6700
2 Gig Ram
Creative X-FI
2 x Leadtek 8800GTX SLI
Loreman is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official GeForce GTX 670 Review and Discussion Thread MikeC NVIDIA GeForce 600 Series 23 10-28-12 10:19 AM
Official nForce 2 Thread Matthyahuw CPUs, Motherboards And Memory 148 04-16-03 04:39 AM
Official Linux driver 1.0-3123 thread bammbamm808 NVIDIA Linux 126 12-05-02 06:21 PM
Official Grand Theft Auto 3 thread volt Gaming Central 6 08-01-02 07:04 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.