Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-25-08, 08:53 PM   #145
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.41

I've played a bit more and sorry to say, I'm going back to the previous patch. I just missed the video of Ephemera. Those vids add so much to the game for me, I can't hang without them. I'll have to do without the high res textures as the game still looks fine and I still have my fsaa. Keep up the good work and maybe this problem may get solved sometime.


What's weird is when the videos would play with the purple screen with audio, it wasn't like they weren't being played, it's more like they were being played but the game is covering the screen with purple. I say that because when it's playing, I can hit the space bar and the video will show for a second or so and then skip on past the vid to the game. So it seems like it's playing but showing the screen with a purple covering over it, like playing a movie and opening a webpage over it, movie is still playing and you can still hear it but you're now looking at a webpage.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-08, 09:14 PM   #146
walterman
Rayne
 
walterman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,525
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.41

I'm sorry to hear that

Personally, i have watched the videos hundreds of times, and the HD textures, plus the higher rendering speed is what minds me now (& the gameplay, of course), but i understand your point, and i will try to work on something better for the users with this problem like you, in the future.

I had to remove the old AA mode, cause it was not working with AA modes higher than MSAA 4x, and the rendering speed was slower. Not to comment that i had some problems to unify the code of the patch.

Just one last question. Try this: Load BR2, start to play, do alt-tab to return to the desktop, and load any video player with any mpeg-1 video in your collection (for ex. one of the br2 mpeg files), and tell me if the video did work fine.
__________________
ASUS Rampage Formula X48 | Xeon 3350 @ 3.6 GHz (450x8/1.26v) | 4x1GB OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL3 @ 900 MHz 3-4-4-15 | 1 x eVGA GTX 285 SSC | 1 x ASUS EN8800GTX (PhysX/CUDA -> Burnt by nVidia 196.75 driver) | X-Fi Titanium Fatal1ty PCIe | 1 x Intel X25-M G2 80GB | 2 x 750GB WD RE2 7500AYYS SATA2 16MB | Samsung SH-B083L SATA | Enermax Revolution 1250W | Samsung SyncMaster 275T 27" 1920x1200 | Thermaltake Black Armor | BloodRayne 2 FSAA Patch
walterman is offline   Reply With Quote
Old 10-25-08, 10:05 PM   #147
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.41

Did that and all videos play fine in WMP 11.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-08, 10:25 PM   #148
walterman
Rayne
 
walterman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,525
Question Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.41

Then, it is a real mystery.

Maybe you can change the path of the program, to run something like this:

c:\windows\system32\cmd.exe

& the params to:

/c c:\program files\windows media player\wmplayer.exe /play /close /fullscreen

In theory, that should launch the WMP like in a batch file.
__________________
ASUS Rampage Formula X48 | Xeon 3350 @ 3.6 GHz (450x8/1.26v) | 4x1GB OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL3 @ 900 MHz 3-4-4-15 | 1 x eVGA GTX 285 SSC | 1 x ASUS EN8800GTX (PhysX/CUDA -> Burnt by nVidia 196.75 driver) | X-Fi Titanium Fatal1ty PCIe | 1 x Intel X25-M G2 80GB | 2 x 750GB WD RE2 7500AYYS SATA2 16MB | Samsung SH-B083L SATA | Enermax Revolution 1250W | Samsung SyncMaster 275T 27" 1920x1200 | Thermaltake Black Armor | BloodRayne 2 FSAA Patch
walterman is offline   Reply With Quote
Old 10-25-08, 10:58 PM   #149
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.41

Putting that in the config exactly as you have it written didn't work. Same thing. The test wouldn't even run that way.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-08, 11:36 PM   #150
walterman
Rayne
 
walterman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,525
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.41

There must be a way using a batch file. If not, the videos would not have worked for you, after the alt-tab from the game.
__________________
ASUS Rampage Formula X48 | Xeon 3350 @ 3.6 GHz (450x8/1.26v) | 4x1GB OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL3 @ 900 MHz 3-4-4-15 | 1 x eVGA GTX 285 SSC | 1 x ASUS EN8800GTX (PhysX/CUDA -> Burnt by nVidia 196.75 driver) | X-Fi Titanium Fatal1ty PCIe | 1 x Intel X25-M G2 80GB | 2 x 750GB WD RE2 7500AYYS SATA2 16MB | Samsung SH-B083L SATA | Enermax Revolution 1250W | Samsung SyncMaster 275T 27" 1920x1200 | Thermaltake Black Armor | BloodRayne 2 FSAA Patch
walterman is offline   Reply With Quote
Old 10-26-08, 03:35 PM   #151
walterman
Rayne
 
walterman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,525
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.5 + BR2 HD ACT1

Mike89, i have created a new cutscene.dll, just for your machine.

http://www.speedyshare.com/518655145.html

Try it, and tell me if it works.
__________________
ASUS Rampage Formula X48 | Xeon 3350 @ 3.6 GHz (450x8/1.26v) | 4x1GB OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL3 @ 900 MHz 3-4-4-15 | 1 x eVGA GTX 285 SSC | 1 x ASUS EN8800GTX (PhysX/CUDA -> Burnt by nVidia 196.75 driver) | X-Fi Titanium Fatal1ty PCIe | 1 x Intel X25-M G2 80GB | 2 x 750GB WD RE2 7500AYYS SATA2 16MB | Samsung SH-B083L SATA | Enermax Revolution 1250W | Samsung SyncMaster 275T 27" 1920x1200 | Thermaltake Black Armor | BloodRayne 2 FSAA Patch
walterman is offline   Reply With Quote
Old 10-26-08, 05:53 PM   #152
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.5 + BR2 HD ACT1

That link seems to be down right now. I'll keep trying, looking forward to trying it.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote

Old 10-26-08, 06:21 PM   #153
walterman
Rayne
 
walterman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,525
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.5 + BR2 HD ACT1

Speedyshare seems down. Get it here then: http://www.megaupload.com/?d=9086OG7E
__________________
ASUS Rampage Formula X48 | Xeon 3350 @ 3.6 GHz (450x8/1.26v) | 4x1GB OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL3 @ 900 MHz 3-4-4-15 | 1 x eVGA GTX 285 SSC | 1 x ASUS EN8800GTX (PhysX/CUDA -> Burnt by nVidia 196.75 driver) | X-Fi Titanium Fatal1ty PCIe | 1 x Intel X25-M G2 80GB | 2 x 750GB WD RE2 7500AYYS SATA2 16MB | Samsung SH-B083L SATA | Enermax Revolution 1250W | Samsung SyncMaster 275T 27" 1920x1200 | Thermaltake Black Armor | BloodRayne 2 FSAA Patch
walterman is offline   Reply With Quote
Old 10-26-08, 07:09 PM   #154
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.5 + BR2 HD ACT1

Nope, doesn't work, still skips the opening video. Tried it with both WMP 11 and vlc. It's still better without using the players, at least the video plays (I just can't see it) with the audio that I can hear. Trying all the combo's of using external players doesn't even play the videos at all (just skips them). Appreciate the work you've done trying to get this to work. I'll just continue to use the older patch and still enjoy Rayne. At least I still have the option of using the HD textures if I want to skip being able to see the videos and just listen to them.

I would be interested to hear from someone who has the same cutscene issues I do where this method of using a different player worked. You said it worked for you but I am assuming you didn't have this problem to begin with. Maybe that's why it worked in your case. If the method worked for you when you did have this problem, then forget what I just said. I'm just trying to throw out useful comments.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-08, 09:59 AM   #155
walterman
Rayne
 
walterman's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,525
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.5 + BR2 HD ACT1

But, did you see the windows of WMP1/VLC/... ?

Anyway, try this: http://www.speedyshare.com/536456482.html

Install this new configuration tool, go to the 'cut scenes' tab, click 'install new cutscene.dll' select VLC, select the path of vlc, & click on test. If the video works, click on write 'cutscene.ini'.

This is a new fix to use VLC, with the GDI as video renderer.

I had the black screen problem under Vista x64, but now they work with this new cutscene.
__________________
ASUS Rampage Formula X48 | Xeon 3350 @ 3.6 GHz (450x8/1.26v) | 4x1GB OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL3 @ 900 MHz 3-4-4-15 | 1 x eVGA GTX 285 SSC | 1 x ASUS EN8800GTX (PhysX/CUDA -> Burnt by nVidia 196.75 driver) | X-Fi Titanium Fatal1ty PCIe | 1 x Intel X25-M G2 80GB | 2 x 750GB WD RE2 7500AYYS SATA2 16MB | Samsung SH-B083L SATA | Enermax Revolution 1250W | Samsung SyncMaster 275T 27" 1920x1200 | Thermaltake Black Armor | BloodRayne 2 FSAA Patch
walterman is offline   Reply With Quote
Old 10-27-08, 11:37 AM   #156
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: BloodRayne 2 FSAA Patch 1.5 + BR2 HD ACT1

I tried it and it still doesn't work. The Test worked. Clicking on new game, the normal game screen sits there for about 5 seconds or so and then the cutscene is skipped entirely and the game goes to the point of where Rayne is actually playing the game at the beginning hallway (the same way every option to use a player has done). And, no I have never seen the actual windows of any of the players when trying these options in the game.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.