Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-21-08, 08:27 AM   #1
vivanguarda
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Default Slackware 12.1 and Opengl

Hi!!! Im trying install a nvidia grafic card 7300gt in slackware 12.1 system and Im using a NVIDIA-Linux-x86-177.82-pkg1.run driver. So I did all process sh NVIDIA-Linux-x86-177.82-pkg1.run and accept update Xorg-conf automatically. After that I had X11, kde, glxgears and glxinfo ok ( direct rendering = yes ). But nvidia logo is not openning during system boot. Is it correct in this x86-177.82-pkg1.run driver or a signal of a trouble in process????
vivanguarda is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenGL book Airstrip1 Software Development 2 08-12-12 08:55 AM
OpenGL apps crashing in NVIDIA driver when switching desktop dinosaur NVIDIA Linux 0 06-01-12 07:09 PM
Major WineX prob... I think it has to do with the vidcard... Linewbie NVIDIA Linux 20 10-09-02 09:58 PM
Refresh rate fix for opengl? Zarich NVIDIA Windows Graphics Drivers 1 08-29-02 02:47 PM
Slow OpenGL on 7.3 kl899 NVIDIA Linux 1 08-04-02 07:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.