Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > General Hardware

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-24-09, 09:58 AM   #1
firehawk
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 410
Default hrmm...not sure what to try here (troubleshooting)

So i was sitting here the other day with WoW open when my pc decided to suddenly close the game and spazz out on me. computer stayed on but the screen was and still is showing yellow and blue strips and is stuck in 800x600.

Now, i thought great there goes my 8800...but now im not sure.

it detects there is a vid card installed but wont load the drivers no matter what for it.
the part that worries me is that the bios boot up sequence is garbled as well as the bois itself. random charters where there should be blank space.... basically everything out of a OS situation is messed too....witch leads me to think its not a vid card problem at all but something like a fried chipset

everything but the vid card seem to be able to work properly atm


any thoughts as to what this could be while i wait for a friend to bring his card over to test?
firehawk is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Performance Boost: troubleshooting hardware, Android toolchains, and tiny computing News Archived News Items 0 06-16-12 11:10 AM
The technologist's guide to troubleshooting hardware News Archived News Items 0 06-13-12 10:20 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.