Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-12-09, 10:29 AM   #1
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Fallout 3 dlc help

Okay so on my pc i have a games for windows live application im logged in i added $1000 microsoft points and i downloaded fallout 3 operation anchorage now how do i play it lol
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 11:00 AM   #2
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Fallout 3 dlc help

Quote:
Originally Posted by trivium nate View Post
Okay so on my pc i have a games for windows live application im logged in i added $1000 microsoft points and i downloaded fallout 3 operation anchorage now how do i play it lol
$1000 worth of MS points is about 80,000 points...

sry, idk tbh...
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 11:57 AM   #3
Arachnid
Registered User
 
Arachnid's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 265
Default Re: Fallout 3 dlc help

Assuming that you have installed Fallout 3 on the C:\OS Drive and in-game you have already exited the vault, play around for a few minutes and you will get a distress signal and the quest will be triggered, make that quest as your active quest and using the map you can reach the location of the distress signal's origin. In case you have installed Fallout 3 in any other drive other than the one mentioned above, it is likely that you won't receive the signal at all and hence won't get the quest, in that case do the following -
I have already posted about it earlier so I'll just give the link -

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...9&postcount=40

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...9&postcount=42
Arachnid is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 12:24 PM   #4
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: Fallout 3 dlc help

okay thanks um i installed it to C drive i beat the game i have to replay the beginning and wait for the radio signal? ok thanks!
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 12:26 PM   #5
Arachnid
Registered User
 
Arachnid's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 265
Default Re: Fallout 3 dlc help

Quote:
Originally Posted by trivium nate View Post
okay thanks um i installed it to C drive i beat the game i have to replay the beginning and wait for the radio signal? ok thanks!
You don't have to replay from the beginning, just load up you favourite save game (before the point of no return in the end) and play for a while, you should get the signal. However if you want to play with a new character, then yes, you have to play from the beginning and exit the Vault to get the signal.
Arachnid is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 01:05 PM   #6
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Fallout 3 dlc help

Yeah, it should find it right away. The only reason to move the files is if you use mods. If it's listed in the "downloaded content" menu on the Fallout 3 main menu you're good to go.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 02-12-09, 03:26 PM   #7
LordJuanlo
Widescreen rules
 
LordJuanlo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Spain
Posts: 2,184
Default Re: Fallout 3 dlc help

Quote:
Originally Posted by Arachnid View Post
Assuming that you have installed Fallout 3 on the C:\OS Drive and in-game you have already exited the vault
They haven't fixed the drive C: bug yet???. I'm holding my buy until it's fixed
__________________
Core i7 920 / Noctua NH-U12P SE1366
Gigabyte EX58-Extreme / 6 Gb OCZ PC3-12800 Platinum
1 x Intel X-25M G2 80 Gb / 3 x Seagate 1 Tb (RAID5)
ATI 5870 (Graphics) + GeForce 9600GT (PhysX) on Samsung SM244T 1920x1200
LG GGW-H20L BluRay & HD-DVD / Logitech Z-5500 5.1 DTS / Westone 3 Earphones
Asus Xonar D2 / 360 Elite Wireless Controller / Gigabyte Odin GT 800W
Windows 7 x64
(also a 360 and a PSP )
LordJuanlo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New DLC Available: Jagged Alliance - Back in Action: Point Blank DLC News Gaming Headlines 0 06-13-12 06:30 PM
New DLC Available - Airline Tycoon 2 Falcon Airlines News Gaming Headlines 0 06-13-12 06:30 PM
New DLC Available - Sniper Elite V2 News Archived News Items 0 06-06-12 06:30 PM
New DLC Available - Ridge Racer Unbounded - 1 Machine and the Hearse News Archived News Items 0 05-10-12 01:10 PM
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1 DLC arrives on PC, finally News Archived News Items 0 05-09-12 01:10 PM

All times are GMT -5. The time now is 02:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.