Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-17-09, 12:15 PM   #25
thefirstm
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 226
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

My laptop doesn't have integrated graphics in the true since of integrated (GPU on the northbridge) but since it is nonremovable and it uses turbocache, I will post anyway.

System: Dell Vostro 1500, nV 8600m GT

A) There is no method of configuring the TurboCache memory amount.
B) The card has 256mb of dedicated RAM. nvidia-settings shows 512MB, and nvclock shows 256MB.
thefirstm is offline   Reply With Quote
Old 03-17-09, 04:37 PM   #26
roccolord
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Dell Vostro 1700, GeForce 8600M GT

a. No
b. 256MB (512M in nvidia-settings)
roccolord is offline   Reply With Quote
Old 03-17-09, 08:07 PM   #27
fingAU
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Location: Australia
Posts: 9
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

ASUS A7N266-VM with Phoenix AwardBIOS Rev 1007.

a) Yes

b) VGA Shared Memory Size: 8MB, 16MB, 32MB.
Graphics Aperture Size: 32MB, 64MB, 128MB, 256MB, 512MB.
fingAU is offline   Reply With Quote
Old 03-18-09, 02:42 AM   #28
SilentLexx
Registered User
 
SilentLexx's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Ukraine / Sumy
Posts: 112
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

MSI M670X
a) yes
b) 32, 64, 128, 256
__________________
PS: I'm sorry, but my english is very bad
openSUSE 11.1, Gigabyte GA-M57SLI-S4, AMD Athlon64 X2 +4800@2500MHz, 2 GB RAM, GeForce 9800GT.
openSUSE 11.0, MSI M670X, AMD Sempron +3600@2000MHz, 2 GB RAM, GeForce 6100 Go.
Ubuntu 8.10, Albatron KM266Pro, AMD AthlonXP +1800@1600MHz, 1 GB RAM, GeForce 4 MX440.
SilentLexx is offline   Reply With Quote
Old 03-18-09, 02:59 AM   #29
SSIV
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Dell 1330M Geforce 8400M GS

a) No BIOS option
b) Card has 128mb VRAM according to BIOS, but allocates 256mb according to nvidia-settings
SSIV is offline   Reply With Quote
Old 03-18-09, 07:20 AM   #30
zbiggy
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 623
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Asrock K10N78FullHD-hSLI R3.0 (GeForce 8200, MCP78S, bios P1.70)
a) Yes.
b) Share Memory: Auto/32 MB/64 MB/128 MB/256 MB/512 MB
Hybrid SLI: Disabled/256 MB/512 MB

According to the bios manual the 512 MB option is available if total system memory is > 2 GB. I have 2 GB and have 512 MB present in bios (and use it). So 2 GB is enough to have 512 MB option. (Maybe because of fact that I have 2048 MB RAM which is a little bit greater than raw 2000 MB).
zbiggy is offline   Reply With Quote
Old 03-18-09, 08:38 AM   #31
Duran
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 28
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Dell Vostro 1500
8600M GT

a) no option to change available RAM
b) 256MB dedicated, 512MB recognized. So I assume it adds another 256MB of system RAM
Duran is offline   Reply With Quote
Old 03-18-09, 11:21 AM   #32
ollo
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Hi,

I own an ASUS M3N78-EM with integrated 8300:

a) yes
b) 32, 64, 128, 256, 512

By the way, regardless whats set in the BIOS the Xorg.0.log always reports 512MB video memory!

Regards, ollo
ollo is offline   Reply With Quote

Old 03-18-09, 05:58 PM   #33
]grimm[
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Sony VAIO VGN-SZ680

a) No option to adjust memory in the BIOS
b) nvidia-settings shows 256MB of memory, the card supposedly has 128MB of dedicated memory (but I haven't been able to verify this)
]grimm[ is offline   Reply With Quote
Old 03-19-09, 02:01 AM   #34
blandoon
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

I have a Compaq (HP) Presario CQ50-115NR, with a Geforce 8200M chipset.

a) The BIOS doesn't have an option for video memory configuration.

b) According to the Xorg log file, it has 512MB allocated.
blandoon is offline   Reply With Quote
Old 03-19-09, 12:59 PM   #35
dickeywang
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 33
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Quadro FX 570M (128MB) on Thinkpad T61p(14" 4:3 version)
a) No

b) Not sure, but Nvidia-Settings show 512MB total video memory
dickeywang is offline   Reply With Quote
Old 03-19-09, 01:09 PM   #36
McNihil
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Default Re: Poll: VDPAU, turbocache and *integrated* graphics

Quote:
Originally Posted by ollo View Post
...ASUS M3N78-EM...
Same with M3N78 PRO
McNihil is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.