Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-19-09, 04:54 PM   #1
spitzb
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default No Picture on Hitachi Plasma

Hello,

i am trying to get a picture on my Hitachi 42PD5100 using a HDMI connection. The graphics card is a GT9500. As long as i set the Screen to PC mode and use standard vesa resolutions, everything is fine. Now i tried to find a suitable mode for 1080i in HDTV mode. I've tested various mode lines that i found in the web, but no matter what i try, the screen always displays "no sync signal" or "invalid scan frequency".

I found a post from 2007 describing a similar problem, but the was no solution. Maybe it is possible now?

Did anyone make that work?

Falk
spitzb is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$7.99 - 3M Command 17043 Wire-Backed Picture Hanging Hooks Value Pack, White, 3 Hange News Newegg Daily Deals 0 06-27-12 07:30 AM
Samsung 51" 1080p 600Hz Plasma HDTV PN51D550C1F News Archived News Items 0 06-20-12 09:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.