Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-20-09, 08:12 AM   #1
mmmooretx
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default 750a SLI & SuSE 64 11.1

GO2 is the default selected item for the NVIDIA download and I am loosing about 1/2 of the toolbar width all around the screen, but does not occur in Failsafe mode. Running sax2 -r does show the 750a SLI GPU. I have the computer connected via HDMI to my LCD TV. The motherboard is an XFX 750a SLI. Any help pointing to getting the correct driver/site (community site for NVIDIA in SuSE update site section) would be appreciated. I currently am at 800X600 VGA in my settings. I also do not think the audio drivers are loading. The NVIDIA splash screen I think I am only seeing 1/4-1/2 of it during boot.
Thank you for any insight, I have also printed what looks like appropreate FAQ items for reading/insight later.
mmmooretx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
680 GTX SLI + 560 Physx bench for those interested gerardfraser NVIDIA GeForce 600 Series 2 06-20-12 04:34 AM
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 10:12 PM
Geforce 440 Go, SuSE 8.0, and new Nvidia drivers loudawg NVIDIA Linux 4 06-01-04 12:54 AM
My SuSE 8.0 just totally BROKE. Help please!!! sephiroth762 NVIDIA Linux 6 10-09-02 02:30 PM
Newbie - Compiling my own for SuSe 8.0 jocephus19 NVIDIA Linux 5 09-01-02 09:38 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.