Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-08-08, 06:54 AM   #1
Paul1492
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 25
Default Genlock

I'm using 173.14.05 of the driver with two Quadro 5600s and a G-Sync option.

I have a Genlock signal going into the G-Sync and I've configured the G-Sync to receive (and use) this house sync (i.e. its a master and uses House Sync). I also put probes on the genlock signal and the Vsync signal on the output DVI cable.

In software, I'm then waiting on this to return timing as "true":

XNVCTRLQueryTargetAttribute(dpy, NV_CTRL_TARGET_TYPE_GPU, 1, 0, NV_CTRL_FRAMELOCK_TIMING, &timing)

It is my understanding that after this returns true, the video card VSync should be sync-ed to genlock, however, comparing the Genlock signal and the VSync on the DVI, they sometimes are not yet sync-ed. It may take another 15 seconds for them to be sync-ed.

Is there some way to make sure that we are actually genlocked?

Paul P.
Paul1492 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-09, 05:10 PM   #2
RolandH
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 27
Default Re: Genlock

Does the problem occur with driver 177.70.35 found here?:
http://www.nvidia.com/object/linux_d....70.35_la.html
RolandH is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.