Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-13-09, 10:43 AM   #1
nomec
Registered User
 
nomec's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 242
Default Kotor on Vista 64

I wanted to play through this game and I am currently running vista home premium 64-bit. I also am using the widescreen hack/patch from widescreengamingforums to get the game to run on 1920x1200.

The game crashes to desktop pretty frequently, and I am not sure why. If I try to run in xp compatibility mode it doesn't help, nor does running the game as an administrator. In fact, if I run as an admin, the game doesn't run in 1920x1200 anymore and I can't switch my resolution, not sure why.

Anyone have any tips to getting this game to run on vista 64?
nomec is offline   Reply With Quote
Old 04-13-09, 01:21 PM   #2
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Kotor on Vista 64

Works fine for me on Vista 64 with the widescreen patch.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 04-13-09, 02:44 PM   #3
saturnotaku
Apple user. Deal with it.
 
Join Date: Jul 2001
Location: The 'burbs, IL USA
Posts: 12,502
Default Re: Kotor on Vista 64

You probably need to enable the OpenGL extension limit. That option should be available in the driver control panel. If not, use nHancer.
saturnotaku is offline   Reply With Quote
Old 04-13-09, 03:07 PM   #4
nomec
Registered User
 
nomec's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 242
Default Re: Kotor on Vista 64

There is an option in the launcher to select a 3d renderer or something like that, and direct3d and openGL are options, but I didn't fiddle with it. Any idea if that is something I could mess with?
nomec is offline   Reply With Quote
Old 04-13-09, 03:21 PM   #5
nomec
Registered User
 
nomec's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 242
Default Re: Kotor on Vista 64

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
Works fine for me on Vista 64 with the widescreen patch.
Do you run as an admin or in xp compatibility mode or just straight up? I tried disabling SLI too to see if it made a difference and it did not.
nomec is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why Windows 8 could be the next Vista News Archived News Items 0 06-15-12 10:30 AM
Like XP or Vista: how will businesses treat Windows 8? News Archived News Items 0 06-06-12 09:10 AM
Nvidia Tray Icon in Vista? lutikri55 NVIDIA Windows Graphics Drivers 4 10-30-07 03:25 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.