Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-15-09, 10:49 AM   #1
moho
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default Black Screen after first Sax2 call (GT 9500 Suse 11.1)

I have trouble to start the X server after a successfull installation of the 180.44 driver using NVIDIA-Linux-x86_64-180.44-pkg2.run. After calling "sax2 -r -m 0=nvidia" I get a black screen and seconds later my monitor show "No Signal". If I try to boot with the new driver I got the same result.
I also tried to install a driver over NVIDIA Repositor the same result.

I attached some files.

Thanks Moho

My system:
Suse 11.1 (64 Bit)
Kernel: 2.6.27.21-0.1-default
CPU: AMD Phenom(tm) 9560 Quad-Core Processor
Motherboard: ASRock AliveXFire-eSata2
RAM: 8 GB (4x2GB)
Monitor: BenQ FP93G
Grafic card: Zotac GeForce 9500 GT
Attached Files
File Type: zip nvidia-bug-report.log.zip (33.8 KB, 83 views)
File Type: log Sax.log (8.5 KB, 79 views)
File Type: txt xorg.conf.txt (4.4 KB, 94 views)
moho is offline   Reply With Quote
Old 04-15-09, 11:44 PM   #2
Deanjo
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 301
Default Re: Black Screen after first Sax2 call (GT 9500 Suse 11.1)

Quote:
Originally Posted by moho View Post
I have trouble to start the X server after a successfull installation of the 180.44 driver using NVIDIA-Linux-x86_64-180.44-pkg2.run. After calling "sax2 -r -m 0=nvidia" I get a black screen and seconds later my monitor show "No Signal". If I try to boot with the new driver I got the same result.
I also tried to install a driver over NVIDIA Repositor the same result.

I attached some files.

Thanks Moho

My system:
Suse 11.1 (64 Bit)
Kernel: 2.6.27.21-0.1-default
CPU: AMD Phenom(tm) 9560 Quad-Core Processor
Motherboard: ASRock AliveXFire-eSata2
RAM: 8 GB (4x2GB)
Monitor: BenQ FP93G
Grafic card: Zotac GeForce 9500 GT
Your xorg says your still using the nv driver

Code:
  Driver       "nv"
change that too

Code:
  Driver       "nvidia"
Deanjo is offline   Reply With Quote
Old 04-16-09, 05:55 AM   #3
moho
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default Re: Black Screen after first Sax2 call (GT 9500 Suse 11.1)

Hey Deanjo
I changed the driver from "nv" to "nvidia" in the xorg.conf file but it did not workout.
I tried additional nvidia-xconfig but the Xserver did not want to start.
moho is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GT240M - black screen with newer drivers > 275.33 and win 7 doktor5000 NVIDIA GeForce 200 Series 1 07-08-12 11:17 AM
Black screen after switching between graphical virtual consoles five times rrr-wtf NVIDIA Linux 1 05-21-12 04:40 PM
Pre-Purchase Now: Call of Duty®: Black Ops II News Archived News Items 0 05-05-12 02:00 AM
Black screen and lockup on startx. redmoose NVIDIA Linux 4 09-18-02 11:53 AM
kernel 2.4.19 and 2960 -> black screen osterhase NVIDIA Linux 7 08-22-02 06:24 PM

All times are GMT -5. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.