Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-09, 08:04 AM   #1
conraid
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Default GF 6200 problem with bitmapped fonts and QT 4.5.1

In Slackware current, with QT 4.5.1, I have a problem similar to http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=114446

My screenshot is
http://img139.imageshack.us/img139/4994/schermata1s.png


Slackware current, X.Org 1.4.2, card geforce 6200

testing with driver 180.29, 180.51, 180.53 and 185.18.08

Like post linked this bug affects the rendering of all bitmapped fonts, but only in qt applications

With QT 4.5.0 all ok
With intel video card all ok
Other slackers with nvidia card (but different series) do not have problems
conraid is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Geforce 4 Go and X-Server Problem with shutdown rapljenovic NVIDIA Linux 2 08-30-02 10:11 AM
RH7.2 (2.4.9-34) install + src.rpm problem FlyingDutchMan NVIDIA Linux 3 08-08-02 09:04 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.