Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-09, 02:38 PM   #1
emike
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Default OK. This should work. Maybe I'd doing something stupid

I'm getting:

[vdpau] Failed creating VDPAU decoder: A catch-all error, used when no other error code applies.

no matter what video clip I'm using.

I have a fresh install (and update) of Fedora 10.
I have a brand new (shinny) Galaxy GeForce 9500 GT w/512MB
I have a fresh svn get of mplayer
I have nvidia 180.51

This should work (shouldn't it?)!

I'm not uploading the video, because if fails with all video, and the non-vdpau mplayer
works fine.

The nvidia-bug-report.log is here, and mplayer output is here.

Thanks!
emike
emike is offline   Reply With Quote
Old 05-11-09, 03:55 PM   #2
emike
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Default Re: OK. This should work. Maybe I'd doing something stupid

Updated link (sorry).

The nvidia-bug-report.log is here.
emike is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiseat X with two cards: used to work, now segfaulting Artefact2 NVIDIA Linux 10 06-26-12 05:22 PM
Ask Stack: What is the best way to divide work between developers? News Archived News Items 0 06-10-12 02:10 AM
295.40 Does not Work Had to downgrade to 295.33 Archmbc NVIDIA Linux 4 05-03-12 02:38 PM
Can't get FSAA to work krow NVIDIA Linux 6 09-17-02 08:03 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.