Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-08-09, 03:07 PM   #1
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Question Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

So many leaks these days...
Quote:
Last month a survey revealed what sounded like the first details onf a new Command & conquer game, but EA declined to comment any further. How it seems the rumor gained more credence as EA UK twittered "EA Los Angeles Announces Development of Command & Conquer 4," although the provided link does not exist (yet?). Whether this is a leak, typo, somebody jumping the gun too early, or somehow a hack is not clear at this point, with several of the key EA personal attending an event in New York.
http://worthplaying.com/print.php?sid=64083
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-09, 10:38 PM   #2
JasonPC
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,103
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

It's not that big of a leak. I received a link to take the survey as well. It seemed to play strongly on the fact that it would have RPG features, which I'm not really crazy about.
JasonPC is offline   Reply With Quote
Old 07-08-09, 10:47 PM   #3
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

Command and Conquer 3 was average, and RA3 was crap. It's not like they can screw up the game more... They've already done that. I wish they'd just take the time to replay the original CnC game and RA1. That's how they're supposed to make this game. And I wish they'll drop the obligatory co-op mode RA3 had. Pure crap IMO...
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 12:25 AM   #4
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

I've barely played the copy of C&C3 that I pre-ordered.

I know so little about the back story of the game that I had a hard time being interested in it. I always just played skirmish battles in most C&C games, other than Generals. The USA and GLA campaigns in that game kicked ass.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 05:09 AM   #5
jeong
GRS is MDS
 
Join Date: Dec 2008
Location: Take a guess
Posts: 152
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

This news is no surprise actually. There's no way they'd stop @ 3.
__________________

J1 \ J2

CPU: i7 940 @ 3.34GHz \ QX6700 @ 2.66GHz
Mobo: EVGA x58 SLI E758 \ Asus nforce 590i
RAM: OCZ DDR3 1600MHz 12GB @ 9-9-9-24 \ Micron DDR2 667MHz 4GB @ 5-5-5-15
HDD: 4TB WD C (2x Black, 1x Green) \ 4.5TB WD C (2x Black, 2x Green)
GPU: EVGA Geforce GTX 295 quad SLI \ BFG Geforce 8800 GTX
M & K: L NEW! G19 & G500 \ G15 & G5
SC: Creative X-Fi Fatal1ty Pro
Headset: NEW! ATH-AD900 \ SS 5H V2 USB
PSU: Tt Toughpower 1200w \ CM RPP 750w
Case: A1200 \ Dell XPS 710
LCD: Dell U2410 H-IPS + LG L246WP-BN 24" P-MVA \ LG W2243T-PF 21.5" TN 1080p
OS: Genuine W7 x64 Pro \ "
Cooler: Megahalems + 2x Scythe S-F push/pull E/W
\ TRUE 120 + 1x tr push
jeong is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 07:30 AM   #6
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

Quote:
Originally Posted by CaptNKILL View Post
I've barely played the copy of C&C3 that I pre-ordered.

I know so little about the back story of the game that I had a hard time being interested in it. I always just played skirmish battles in most C&C games, other than Generals. The USA and GLA campaigns in that game kicked ass.
The story went downhill after CnC 1. They introduced Aliens and stuff...
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 07:49 AM   #7
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

I need to find a cheap copy of CC3. I played it on the 360 and thought it would be a whole lot better on the PC.
six_storm is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 08:02 AM   #8
SH64
MAXIMUM TECH
 
SH64's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Indiana
Posts: 12,202
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

C&C3 is MUCH better than RA3.
__________________


- "My name is RAM and my tank is full"

http://warhawk64nv.mybrute.com/ <-- pupils go thaarrr! Or,
http://silenthunter64.mybrute.com
SH64 is offline   Reply With Quote

Old 07-09-09, 09:10 AM   #9
sAnt@
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Finland
Posts: 86
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

Quote:
GS: Can we expect to see the game launch simultaneously for both the PC and consoles? What lessons has the team learned from the development of previous games that is being applied here?

SB: While we are very proud of the work done [for] console versions of our previous titles, we are developing Command & Conquer 4 exclusively for the PC. Given the ambitious scope and significantly reworked infrastructure of this game, it felt like the right approach to focus purely on our core platform and make sure we get everything right.
http://www.gamespot.com/pc/strategy/...6213111&page=2
sAnt@ is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 10:01 AM   #10
BioHazZarD
USCM Marine
 
BioHazZarD's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sweden
Posts: 2,369
Send a message via MSN to BioHazZarD
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

__________________
Chieftec Miditower /w 5 case fans | Corsair 620W HX PSU | Asus M4N98TD EVO SLI | AMD Athlon2 X2 260 3,2GHz | Corsair 3GB PC3-10666 | eVGA Geforce GTX 460 1GB (336shader) | Samsung Spinpoint x2 250GB HD +SATA 320GB | SB Audigy 4 @ 2.1 | Samsung Syncmaster BX2331 TFT 23" running 1920x1080@60hz | Windows XP PRO SP2 | |
BioHazZarD is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 10:15 AM   #11
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

Quote:
Originally Posted by SH64 View Post
C&C3 is MUCH better than RA3.
i agreed, RA3 is horrible.
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-09, 02:21 PM   #12
DansFace
Registered User
 
DansFace's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 610
Default Re: Command & Conquer 4 Development Confirmed By EA UK

meh who cares...
we have starcraft 2 coming
__________________
Now Playing: Skyrim & BF3

i5 2500k @ 5.0 GHZ cooled with a H70, ASRock Z68 Extreme3 Gen3, CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) , Radeon 6970 2GB, X-Fi Music, and Corsair 650w
DansFace is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.