Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-07-09, 11:18 AM   #1
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Exclamation Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

http://www.fileplanet.com/198913/190...o?_cmpid=fp191

Yes there is another thread, but lets be organized people
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 11:27 AM   #2
Logical
Registered User
 
Logical's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 2,523
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Downloading now
Logical is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 11:39 AM   #3
fizzelopeguss
Registered User
 
fizzelopeguss's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 278
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Smooth as a baby's ass, 4xaa, native res, 16af, ambient occlusion. i don't use physx though.

Great game too, quite shocked.
fizzelopeguss is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 03:22 PM   #4
DeusGear
Registered User
 
DeusGear's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 575
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Awesome game, too bad it runs like utter ****e for me if I turn on physics even to normal.
__________________
Abit ip35 pro
q6600 3.6
MSI N480GTX
8gb G.Skill
Win7
DeusGear is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 03:29 PM   #5
JohnDio
Registered User
 
JohnDio's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,026
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Yeap. I also get a 20fps penalty when i enable the PhysX effects
JohnDio is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 03:58 PM   #6
Bigbuck
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Wisconsin
Posts: 316
Send a message via MSN to Bigbuck
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Not sure what FPS I was getting, but I turned everything to Medium with 2xAA and Phsyx on normal and to me it looked the same as Very High. The resolution defaulted to 1680x1050 but I changed that to 1920x1200. It didn't seem to lag on Medium so I guess my laptop did ok. The only thing I don't really care for is the viewing angle and not being able to change the video settings while the game is loaded, your forced to use the launcher. Maybe there is a way around that, I only played it through quickly.
__________________
Bigbuck is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 04:26 PM   #7
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Turn off PhysX the game runs much better. Will have to pop back in my 9600GT dedicated for PhysX and see how it runs. Its too bad the last time I had my dedicated PhysX 9600GT in was for Mirror's Edge. Doesnt really seem worth it to hang onto another GPU for a PhysX game that comes around every 6-8 months.

Game seems fun but it's like Prototype another click and slash, not much skill needed. Although the part where all the baddies were when you were slinging up and down was pretty fun.
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 05:35 PM   #8
Bigbuck
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Wisconsin
Posts: 316
Send a message via MSN to Bigbuck
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

It does seem like it will be a very linear game, but like mailman said the swinging around part was pretty fun and actually took my attention off of the stuff I didn't like. It's another one of those I will buy it, but not at $50 type of games for me.
__________________
Bigbuck is offline   Reply With Quote

Old 08-07-09, 05:42 PM   #9
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Linear does not equal bad.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 06:15 PM   #10
pakotlar
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

They should probably have focused more on general combat gameplay than they did. I certainly don't like the Fable 2 style fighting (1 button in that case, just really simple in this one). If I'm batman, I want to feel like I can kick ass, and that would probably involve a superhero like ability to kick tough enemy ass. I don't like the fact that they stand around waiting for you, or attack in turn.

That being said, I've been in street fights from between 2 and ~ 7 people locally (and between 4 and 20 for the entire group attacking vs my platoon of between 2 and 3, true story), and they generally do stand around, and for a seasoned fighter, they really are cannon fodder.

But I want the game world to be more "real" than the real world.
  Reply With Quote
Old 08-07-09, 06:29 PM   #11
JohnDio
Registered User
 
JohnDio's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,026
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

I know i won't be playing it with the PhysX effects ON.

Even at 1280x960+4xAA, there are some areas where the framerate drops to 30 (and it really hurt my eyes. After all that's what i dislike in most consoles games, the damn 30fps cap).

Without the effects, it never drops bellow 62fps at 1600x1200+16xQAA with max details!
JohnDio is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 06:41 PM   #12
DeusGear
Registered User
 
DeusGear's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 575
Default Re: Batman: Arkham Asylum Demo Feedback Thread

Does the ps3/360 version have any physics or is it the same as off?
__________________
Abit ip35 pro
q6600 3.6
MSI N480GTX
8gb G.Skill
Win7
DeusGear is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.