Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows 7

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-09-09, 11:58 PM   #133
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by skypx View Post
Retail keys can be activated more than once. I've used the same key (Vista) over the course of 2 years (lots of re-installs) and I have never needed to contact MS to get either Windows or Office activated.
2 years of evaluating a product lol...so, how was it?
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 01:04 AM   #134
cpalmer2k
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by AngelGraves13 View Post
2 years of evaluating a product lol...so, how was it?
Doesn't seem that unusual to me, after all the definition of evaluate is "to determine the significance, worth, or condition of usually by careful appraisal and study".

Many people I know have had vista for years and are still trying to find something it is good for ..
cpalmer2k is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:15 AM   #135
Toss3
.<<o>>.
 
Toss3's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Finland
Posts: 4,763
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by cpalmer2k View Post
Doesn't seem that unusual to me, after all the definition of evaluate is "to determine the significance, worth, or condition of usually by careful appraisal and study".

Many people I know have had vista for years and are still trying to find something it is good for ..
__________________
: :Asus Rampage II Gene : : Core i7 920 4011Mhz : : 6Gb 1600Mhz A-Data DDR3 : : Club3D Theatron Agrippa : : Intel 80GB SSD : : 2xSamsung F1 750Gb : : Sapphire 5850 @ 850/1225Mhz : :
: :Benq FP241W : : Optoma HD80 Projector + 92" Screen : : Genelec 8020B speakers : : Sony MDR-XB700 Headphones : : Razer Lycosa : : Razer Lachesis : :
Toss3 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:05 PM   #136
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Official Technet Thread

I just got the go-ahead to buy MS TechNet!


EDIT: IMO, this thread should be stickied!

Anyway, should I go straight through MS, or should I go through a 3rd party?
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:14 PM   #137
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Official Technet Thread

This sticky brought to you by your faithful local mod
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:15 PM   #138
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Official Technet Thread

So far I've put RTM on my desktop (x64) and my HTPC (x86).

Desktop runs very very nicely. HTPC is having issues with the my TV, was fine before I installed the newest Nvidia driver... I works fine, but when i turn the TV off and come back the TV wont find sync again or if it does the resolution has been reset. On top of that it lost ownership to it's own personal folders. Easy fix, but I think I'll strip the machine and reinstalled from some new better parts left from my last gaming pc upgrade.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:17 PM   #139
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by DiscipleDOC View Post
I just got the go-ahead to buy MS TechNet!


EDIT: IMO, this thread should be stickied!

Anyway, should I go straight through MS, or should I go through a 3rd party?
Try MS to start with. Use the Akamai links first. They are much faster than the default FTM.

https://technet.microsoft.com/en-us/.../dd692862.aspx
crainger is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:23 PM   #140
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by crainger View Post
Try MS to start with. Use the Akamai links first. They are much faster than the default FTM.

https://technet.microsoft.com/en-us/.../dd692862.aspx
Thanks. I will get some quotes from my vendors too, just to see who can I get it from cheaper.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote

Old 08-10-09, 03:32 PM   #141
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by DiscipleDOC View Post
Thanks. I will get some quotes from my vendors too, just to see who can I get it from cheaper.
Oh I thought you already had it and were looking for download links. ::

I got a bit excited reading your post.

MS is pretty good. We got our Action Pack direct and didn't have an issues. I'm not sure how much it cost though...
crainger is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 03:59 PM   #142
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Official Technet Thread

Quote:
Originally Posted by crainger View Post
So far I've put RTM on my desktop (x64) and my HTPC (x86).

Desktop runs very very nicely. HTPC is having issues with the my TV, was fine before I installed the newest Nvidia driver... I works fine, but when i turn the TV off and come back the TV wont find sync again or if it does the resolution has been reset. On top of that it lost ownership to it's own personal folders. Easy fix, but I think I'll strip the machine and reinstalled from some new better parts left from my last gaming pc upgrade.
That is weird

Was it doing this before? Or did you not have Windows 7 on your HTPC previously?

I have only had an issue with 1 app and that is Orb on my HTPC. Apparently, they have some new thing in the Media Center that the Orb app is not picking up on, but since the RTM is out, they said on their forums they are working on a fix.

Till they do, I can't watch TV on my iPhone unless I rollback to Vista

Everything else works peachy though.
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 08-11-09, 09:24 AM   #143
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Official Technet Thread

I downloaded the Win7 RTM Last night. It look much better than the 7100 that I was using.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 08-11-09, 01:33 PM   #144
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: Official Technet Thread

I installed Enterprise RTM on my workstation this morning. Things are running very smoothly now compared to Vista! I likes.
six_storm is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.