Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-04-03, 09:32 AM   #1
_tf_
scriptfoo warrior
 
_tf_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: here
Posts: 117
Default test6-bk4 nvidia.o oops

any hints why kernel 2.6test6-bk4 (only tried the redhat one)
doesnt like the patched nvidia drivers from minion.de any more?

it gives me an oops while installing and says maybe i have not the right sources installed, but i have...

lsmod shows the nvidia driver but it is not installed to /lib/modules/path to module/nvidia.o


2.6test6 worked ok, but had the problem that
modprobe nvidia couldnt find the module but
insmod /lib/modules/path to module/nvidia.o did it.

im using the newest rh fedora test release with all updates...


a
lars
_tf_ is offline   Reply With Quote
Old 10-04-03, 05:06 PM   #2
dpw2atox
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 170
Default

im using fedora 0.94 with some rawhide updates. I did download the source and compile 2.6.0-test6 by hand and the nvidia drivers work great for me. I haven't tried any of the bks patches for -test6. I recomend trying to just download the source and compile from there.
dpw2atox is offline   Reply With Quote
Old 10-04-03, 05:40 PM   #3
_tf_
scriptfoo warrior
 
_tf_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: here
Posts: 117
Default

thanks

i also compiled from source.
test6 works fine now, but test6-bk4
oopses in modprobe when trying to insert the
nvidia module.

do you have an nvidia.ko or nvidia.o file in your
/lib/modules/kernelname/kernel/drivers/video dir?

i had the experience that when doing a
make install in the main dir of the patched driver
it installs an .o file and when i do the make install
from the usr/src/nv dir it generates an .ko file...

i have done all steps from the minion.de readme and have linked the makefile
correctly to the .kbuild one.

strange, but it works with the .ko file in
test6 nicely


lars
_tf_ is offline   Reply With Quote
Old 10-06-03, 12:12 PM   #4
_tf_
scriptfoo warrior
 
_tf_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: here
Posts: 117
Default

same oops in 2.6-test6-bk8...


update:
vanilla test6-bk8 works ok now!!
seems rh has screwed something up with their
patches.

Last edited by _tf_; 10-06-03 at 08:59 PM.
_tf_ is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.