Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-16-09, 01:41 AM   #25
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

looking good
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 01:51 AM   #26
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

it really does look amazing
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 01:56 AM   #27
MaXThReAT
GTX to the MaX
 
MaXThReAT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: EARTH
Posts: 1,862
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

You know I'll go ahead and say this game in some places reminds me very much of the good old NFS I II III and PU. In the fast long straits going balls out. I'm trying hard AI now and it's pretty uhhh hard.
__________________
Asrock z77 Extreme3 Intel i5 3470 @ 4.0Ghz
Gigabyte GTX660 OC 2GB
DDR3-1600 / 8Gig Ripjaw
SB X-Fi FPS / Z-5500 + Buttkicker!
"Don't mind the posts, I've been around longer than most know."
MaXThReAT is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 02:06 AM   #28
Serrasalmus
Red Belly Piranha
 
Serrasalmus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 384
Send a message via MSN to Serrasalmus
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

well if this is that good just wait till grid 2 or whatever codemaster makes hopefully this will slap em around abit and get in gear....i want grid 2 and i want a all offraod racing game of just the trucks buggys and big rigs no rallys or crossovers and the likes
__________________
||MaryJane||
||EVGA x58 3Xsli||i7 920@4.3 turbo HT enabled 1.46v||6 Gig Corsair 1600 8-8-8-19 1T||EVGA GTX285 TRI-SLI Vanilla@720/1566/1350 ||500gb seagate 7200.11 32mb cache raid 0 ||1 TB WD Black||LG Super Multi Blue DVD ||Antec 1200||Corsair HX1000||custom built water setup, Koolance cpu-350ac Koolance rp-1000bk, Koolance mvr40 w/95mm plate, Koolance MB-EVX58, Feser one 3/8 UV orange tubing, black ice pro 2 rad, Feser extreme performance 240||HANNSpree 28" HF289H LCD||G15 gen 2 keyboard

EvilInside (sons rig)
||Asus Maximus Formula SE||Q9450@3.2 Stock Voltage||4 Gig ocz Reaper 8500 @1100 5-5-5-15 2T||Sapphire HD4870 512mb Crossfire 790/1100 Stock Cooler||2x 500gb Raid 0 seagate 7200.11 32mb cache 500gb wd carvier||Asus 20xdl dvd-rw + -||Antec 900||mushkin 650||19" extreme flat crt|| X-Fi Extreme Gamer||some cheap keyboard




Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "...holy crapola ...what a ride!"
Serrasalmus is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 02:15 AM   #29
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

4x4 Evolution remake
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 02:16 AM   #30
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,134
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

thats great max. nice clip. you using manual transmission? is there option for auto? I cant handle stick
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 02:39 AM   #31
glObalist
working as intended
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 935
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

Quote:
Originally Posted by jeffmd View Post
I think because I am now using an analog controller, and ive got an indicator of if I am going to fast for turns, I now have enough info to turn better now, and of course I can see farther down the road. Maybe when I get to know the tracks like the back of my hand, I can enjoy more cawkpit driving. I just opened up tier 4 and find that I need to retry a race once or twice to get the hang of it enough to win.
Are you saying the L and R shoulder buttons/throttles of the x360 controller work in analogue mode for this game, i.e. you can control the acceleration just by how hard you're pressing them?

I thought this was broken on the PC...
__________________
Intel E8400 C2D 3Ghz @ 3.6Ghz ---> ASUS P5Q Pro <--- 2x2GB PATRIOT DDR2 800Mhz
PALIT Sonic HD4850 1GB DDR3 <---> BENQ FP241W 24" LCD
M-AUDIO FireWire 410 <---> Logitech Z-5400 5.1 THX
Quote:
All MMO's are now baby-school weak. The only good MMO's make your eyes bleed and force you to eat glass. In my day we had to walk uphill in the snow 5 miles *JUST* to log in.
glObalist is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 02:58 AM   #32
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

Quote:
Originally Posted by glObalist View Post
Are you saying the L and R shoulder buttons/throttles of the x360 controller work in analogue mode for this game, i.e. you can control the acceleration just by how hard you're pressing them?

I thought this was broken on the PC...
I think it is broke with wireless, but works with a wired 360 controller. Mine have always worked fine.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote

Old 09-16-09, 03:01 AM   #33
glObalist
working as intended
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 935
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
I think it is broke with wireless, but works with a wired 360 controller. Mine have always worked fine.
I mean it works and you can see it working in the gamepad properties, but there has never been a game that implemented it. Or maybe I'm mistaken.
__________________
Intel E8400 C2D 3Ghz @ 3.6Ghz ---> ASUS P5Q Pro <--- 2x2GB PATRIOT DDR2 800Mhz
PALIT Sonic HD4850 1GB DDR3 <---> BENQ FP241W 24" LCD
M-AUDIO FireWire 410 <---> Logitech Z-5400 5.1 THX
Quote:
All MMO's are now baby-school weak. The only good MMO's make your eyes bleed and force you to eat glass. In my day we had to walk uphill in the snow 5 miles *JUST* to log in.
glObalist is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 03:04 AM   #34
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

Quote:
Originally Posted by glObalist View Post
I mean it works and you can see it working in the gamepad properties, but there has never been a game that implemented it. Or maybe I'm mistaken.
Well, tons have on console. Not sure on PC cause I usually use KB&M. I think Burnout Paradise probably did.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 03:05 AM   #35
MaXThReAT
GTX to the MaX
 
MaXThReAT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: EARTH
Posts: 1,862
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

Quote:
Originally Posted by bob saget View Post
thats great max. nice clip. you using manual transmission? is there option for auto? I cant handle stick
Yeah there's an option. I'm still using auto transmission for now. I've have tried manual on the shifter and it feels good with the clutch. Here is another vid, maybe better aspect ratio. This is a hot lap with a nice sponsored BMW. Shows some controlled driving and some out of control.

__________________
Asrock z77 Extreme3 Intel i5 3470 @ 4.0Ghz
Gigabyte GTX660 OC 2GB
DDR3-1600 / 8Gig Ripjaw
SB X-Fi FPS / Z-5500 + Buttkicker!
"Don't mind the posts, I've been around longer than most know."
MaXThReAT is offline   Reply With Quote
Old 09-16-09, 03:13 AM   #36
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Official Need For Speed Shift thread

Quote:
Originally Posted by glObalist View Post
I mean it works and you can see it working in the gamepad properties, but there has never been a game that implemented it. Or maybe I'm mistaken.
Works fine in Flatout 2.

This game looks really nice though. I'm surprised that a Need For Speed game doesn't suck for once.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.