Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-26-09, 07:57 PM   #1
L3G0
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default GTX 295 Multihead PowerMizer Problem

I bought an 295 to use 3 Monitors, this also runs fine.

but now i want to let it run in powersave mode.

If i add Option "RegistryDwords" "PowerMizerLevel=0x3" to each device section
one of the gpu cores runs in powersave (level0) but the second core runs in performance mode (level2). (see attachments)

So can i believe what nvidia-settings sais or is this an bug? Some minutes ago i testet the new Beta driver and there is the same situation.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Nvidia-settings-01.jpg
Views:	177
Size:	58.4 KB
ID:	37665  Click image for larger version

Name:	Nvidia-settings-02.jpg
Views:	156
Size:	58.3 KB
ID:	37666  

Last edited by L3G0; 09-06-09 at 10:19 AM.
L3G0 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-09, 10:18 AM   #2
L3G0
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default Re: GTX 295 non multigpu mode Powermizer

Hi,
i've something new.

I testet an Display Configuration with just 2 Screens one connectet to each gpu.
With this the PowerMizer works correct, if i add the third screen one of the gpus runs on fullspeed again.

Any ideas?
L3G0 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 04:18 PM   #3
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: GTX 295 non multigpu mode Powermizer

The driver may need to raise the performance level to ensure that there is enough internal bandwidth inside the GPU to drive both screens in a dual-screen configuration.
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 09-18-09, 03:04 PM   #4
L3G0
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default Re: GTX 295 non multigpu mode Powermizer

Quote:
Originally Posted by AaronP View Post
The driver may need to raise the performance level to ensure that there is enough internal bandwidth inside the GPU to drive both screens in a dual-screen configuration.
thanks for your answer.
but this never happend with a single gpu card.
Under Windows the Powersave feature also works correctly. I know this because of my system power usage and the monitoring software.
L3G0 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.