Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-29-09, 06:09 PM   #1
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Key logger in BF2 and in BRAID?

I got this...I'm using Kaspersky Anti-Virus

9/5/2009 12:53:33 PM Detected: PDM.Keylogger kernel mode memory patch BF2.EXE
9/13/2009 1:13:11 AM Detected: PDM.Keylogger kernel mode memory patch BRAID.EXE
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-29-09, 07:17 PM   #2
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Key logger in BF2 and in BRAID?

or is Kaspersky Anti-Virus wrong?
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 08:56 PM   #3
qube
Bored sins birth
 
qube's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: GBG Sweden
Posts: 1,090
Default Re: Key logger in BF2 and in BRAID?

stop using bay
__________________
qube is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 09:19 PM   #4
Albo
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: MA, USA
Posts: 3,633
Default Re: Key logger in BF2 and in BRAID?

is bf2 refering to the game?
If so, then you most likely injected an aimbot or something and it turned up to be a keylogger.
If not, and you just installed this from a CD, and you did nothing to it, then its probably a false positive. Scan the files with malwarebytes antimalware. And post the results.
Albo is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 11:02 PM   #5
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Key logger in BF2 and in BRAID?

Are you using a NoCD or cracked version of BF2?

If you're using a legit version of the executable, then it's probably a false positive. If you downloaded the exe, get rid of it now.
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-09, 01:05 AM   #6
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: Key logger in BF2 and in BRAID?

thought bf2 is already non disc now with the latest patch...
K007 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-09, 06:40 AM   #7
betterdan
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Key logger in BF2 and in BRAID?

Quote:
Originally Posted by K007 View Post
thought bf2 is already non disc now with the latest patch...
It is
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.