Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-27-09, 05:08 AM   #1
savnn
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Default 8200 and kde4

Hello,

I have Asus board with integrated nvidia 8200 video. Running kubuntu9.04 with twin view and kde4.3.2. Using latest stable drivers 185.18.36. Composite mode is disabled. 2d performance is poor, windows redrawing takes significant time.

If i enable the composite mode in the systemsettings, i see just black screen on both monitors. After restarting kdm from the console, i'm having weird performance on kde startup (i see what screen is filled from the top to the bottom during 5 seconds several times) and then have notification from kwin about poor performance and switching composite mode off.

I'm attaching nvidia-bug report output to the post for my system details.

Please advice what and where i should tune to get compositing working or at least better 2D performance.

Thanks
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (39.7 KB, 81 views)
savnn is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.