Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows 7

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-27-09, 05:56 AM   #1
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Problem with 3dMark under 7

I am running 7 64bit and Encounter quite a very bad problem.

I am running futuremark 2005 for mostly all my tests etc. Recently Ive discovered this:

When starting a 3dmark(not a program but a itself bench(app starts correctly)) It works only once. When I quit it and start again it might not Load or crash. Then its luck. It works when it wants. its like Run-good run-crash run-good run-crash........

And after it crashes some times fps are about 40% slower than normal. Even after restart. Now I am stuck with randomly working app which seems to cause this performance hit.

offcourse no viruses or trojans. Never before encountered this problem. The funny thing is It works great after I reinstalled windows and only installed drivers. Then I can run\quit as fast and as much as I want without crash or performance hit. The problem apper after I install all my apps(winrar winamp nero etc etc etc)

it seems I might install win 7 64 bit again (I am installing it from pendrive so it takes only around 10 minutes) and test futuremark after every installed app to see what is cousing the problem.

Anyway. I don't like it. So good OS and proboably some stupid small app can break it. maybe its directX? maybe vc++ ?

Waiting for You opinions. I am going to try when I got back home.
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-09, 07:23 AM   #2
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: Problem with 3dMark under 7

uhmmmm it is futuremark 2005

old age now, use the newer versions which are probably supported
wysiwyg is offline   Reply With Quote
Old 10-27-09, 01:25 PM   #3
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Problem with 3dMark under 7

Yes I know. But You dont get the point. It doesnt matter what program I am running but It damaged my 7 for good
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-09, 03:41 AM   #4
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Problem with 3dMark under 7

Ok I got it. The problem only occurs only about in first two minutes after 7 boot. Then I can run the program as much as I want. It seems that this windows just like first vista is Loading somethings in background
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.