Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-09-03, 04:37 AM   #1
Megatron1983
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 39
Default Problem with Americas Army 1.9.0 under SuSE Linux 8.2 Pro

I downloaded and installed the game properly, however when I start it, it stays fixed on 800x600 resolution and that can not be changed no matter what I try.

I dont have such problems with any other Linux game (Quake 3, Neverwinter Nights etc.). I play them all on 1024x786

Is it a driver or a game bug?

Driver version: 1.0-4496

System:
ATHLON XP Palomino 1700+
MSI K7N420PRO OEM Mainboard BIOS 2.0B24
nForce 420-D Chipset
2x 256 MB DDR CL2 DDR RAM Infineon
Western Digital WD400BB HD ATA 100
Partition 1 NTFS WinXP Home, Partition 2 (18GB total) Linux 8.2 Pro
Prolink Pixelview GeForce Ti 4200 128 MB AGP Videocard
Newest nForce drivers
Megatron1983 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-03, 07:23 AM   #2
Megatron1983
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 39
Talking lol

Appearently I am the only one playing this game under linux
Megatron1983 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 08:13 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.