Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows 7

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-16-09, 07:38 PM   #1
Copper915
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default Win 7 installed

Newbe Question
I have installed win 7 Home 64 bit on my older computer with no internet card in it.
Can I reinstal it on my faster pc with internet or will it not work for second instal
in other words doe's it self activate or do you need to be on line ????
Thanks for your help
Copper915 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-09, 07:55 PM   #2
supra
2JZ powered
 
supra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Aus
Posts: 1,321
Send a message via MSN to supra
Default Re: Win 7 installed

shuld be ok. i think only oem installs dont let you activate more than once. im not sure though. why not just try?
__________________
supra is offline   Reply With Quote
Old 11-16-09, 08:03 PM   #3
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Win 7 installed

Quote:
Originally Posted by Copper915 View Post
Newbe Question
I have installed win 7 Home 64 bit on my older computer with no internet card in it.
Can I reinstal it on my faster pc with internet or will it not work for second instal
in other words doe's it self activate or do you need to be on line ????
Thanks for your help
You have to be online. You should be fine.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 11-16-09, 08:35 PM   #4
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Win 7 installed

well, also should be noted that he has to activate within 30 days. unless he does the re-arm trick, so then it is 120 days
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-09, 10:22 PM   #5
JasonPC
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,103
Default Re: Win 7 installed

The keys are supposed to be for one computer though. Although it's probably pretty easy to have the same one activated on two PCs but it's not abiding by the EULA. I believe the computer that's not on the internet can be activated by phone (not online). But this will raise a question to them as they will see that the online PC will likely be activated unless you haven't done so.
JasonPC is offline   Reply With Quote
Old 11-17-09, 09:48 PM   #6
Copper915
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default Re: Win 7 installed

Thanks for your responses
I thought maybe once you install 7 on a pc that maybe there was some futuristic sofware in it that would burn something on the disc rendering it useless for another install. I don't want to install it on both of my pcs just my faster one, Its more up to date, my older one is the fastest of the old AMD 939 duel cores with just 2 Gigs of pc 3200 [corsair xms] 4 512 sticks a good 500 GB drive an His 1 GB 4670 Video card
I will reinstall XP on my older PC.
Thanks again will add signature when I get a chance.
Copper915 is offline   Reply With Quote
Old 11-17-09, 09:50 PM   #7
betterdan
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Win 7 installed

There is a futuristic quality in Windows 7 install which will render you impotent if you install one disc on more than one machine. Don't ask me how I know, just trust me. Oh yea and it also made my WEI score low.

Limpy
  Reply With Quote
Old 11-17-09, 10:14 PM   #8
supra
2JZ powered
 
supra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Aus
Posts: 1,321
Send a message via MSN to supra
Default Re: Win 7 installed

Quote:
Originally Posted by betterdan View Post
There is a futuristic quality in Windows 7 install which will render you impotent if you install one disc on more than one machine. Don't ask me how I know, just trust me. Oh yea and it also made my WEI score low.

Limpy
i can confirm this

Xtra Limpy
__________________
supra is offline   Reply With Quote

Old 11-19-09, 09:34 AM   #9
wysiwyg
Registered User
 
wysiwyg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: London, England
Posts: 2,991
Default Re: Win 7 installed

Quote:
Originally Posted by Copper915 View Post
Thanks for your responses
I thought maybe once you install 7 on a pc that maybe there was some futuristic sofware in it that would burn something on the disc rendering it useless for another install. I don't want to install it on both of my pcs just my faster one, Its more up to date, my older one is the fastest of the old AMD 939 duel cores with just 2 Gigs of pc 3200 [corsair xms] 4 512 sticks a good 500 GB drive an His 1 GB 4670 Video card
I will reinstall XP on my older PC.
Thanks again will add signature when I get a chance.


wysiwyg is offline   Reply With Quote
Old 11-19-09, 09:46 PM   #10
Copper915
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Talking Re: Win 7 installed

Quote:
Originally Posted by wysiwyg View Post


Thanks now i"m Homer DUHHHH!
Sorry for stupid Questions but I have'nt been up to date with OS for the last 5 years or so.
I thought maybe software might have advanced a little more than it has.
Copper915 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.