Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-03, 12:06 PM   #1
Toe Knee
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Dundee, UK
Posts: 2
Default MX440 - TV-Out, no colour :(

Hi,
I have a GF4 MX440 with tv-out, I've been trying to get the tv-out to work in colour, I have the region set to pal-I and have tried both composite and svideo outputs (using a converter to SCART similar to ones you get with a ps2 but it also has svideo)
Does anyone know what I have to do, or can suggest any ways of fixing this?
Thanks...
Attached Files
File Type: txt xf86config-4.txt (3.1 KB, 175 views)
__________________
Toe Knee
Toe Knee is offline   Reply With Quote
Old 10-12-03, 07:52 AM   #2
Toe Knee
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Dundee, UK
Posts: 2
Default

Ok, I sorted it,
I was using YANC to change my XFConfig-4 file, it wasn't saving the file. I had to use composite even though I'm using an s-video cable, I guess it must be due to the s-video to scart convertor.

Hope this helps someone in the future...
__________________
Toe Knee
Toe Knee is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird colour effects Stefan.W NVIDIA Linux 3 11-24-02 03:56 PM
GeForce4 MX440 igel4u NVIDIA Linux 2 09-24-02 04:47 AM
Color quality of the GeForce4 Ti 4600 and Radeon 8500 Turnbolt NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 23 08-27-02 08:12 PM
Feedback on Digital Vibrance setting JohnsonLKD NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 13 08-27-02 03:49 PM
Unable to set desktop to 32-bit color cgi-bin NVIDIA Linux 10 07-30-02 12:15 PM

All times are GMT -5. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.