Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-03, 08:31 PM   #301
SuLinUX
 
SuLinUX's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: UK
Posts: 847
Default

Quote:
Originally posted by Behemoth
i have no problem with people blindly support their favorite products. but its a bit much to keep spreading false informations. imho.
What false infomation, and what has Linux got to do with this?

It's about the thread not how good Linux is in UT2003/DM-Icetomb or better OS than windows is for christ sake.

Stop trying to dodge the issue FFS
__________________
AthlonXP 2600+ / nForce2 Asus A7N8X-X / PNY GeForce FX5900 Ultra / 1024Mb Samsung Ram /nForce Sound / Hansol 920D Plus 19" monitor / Lite-On 32x12x40 / 2x Maxtor HD 40Gb/80Gb / nVidia 7174 driver / Gnome 2.10.1 / Kernel 2.6.11.9 / Slackware 10.0

Last edited by SuLinUX; 10-11-03 at 08:34 PM.
SuLinUX is offline   Reply With Quote
Old 10-11-03, 08:42 PM   #302
Pafet
GeForce 7900GT
 
Pafet's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 430
Default

topic of this thread: UT2K3 DM-Icetomb performance feedback needed ASAP!

one month later - 13 pages and 303 replies!! I just had too see whats going on here
Pafet is offline   Reply With Quote
Old 10-11-03, 08:55 PM   #303
SuLinUX
 
SuLinUX's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: UK
Posts: 847
Default

ok, I moved around in icetomb in spec, 1024x768/no AA/no AA.

getting a good 80fps low and about 150fps tops in Icetomb

I'll post some shots if you want?
__________________
AthlonXP 2600+ / nForce2 Asus A7N8X-X / PNY GeForce FX5900 Ultra / 1024Mb Samsung Ram /nForce Sound / Hansol 920D Plus 19" monitor / Lite-On 32x12x40 / 2x Maxtor HD 40Gb/80Gb / nVidia 7174 driver / Gnome 2.10.1 / Kernel 2.6.11.9 / Slackware 10.0
SuLinUX is offline   Reply With Quote
Old 10-11-03, 08:59 PM   #304
fivefeet8
Ngemu Mod
 
Join Date: Jul 2003
Location: Fresno, CA
Posts: 1,886
Default

Quote:
Originally posted by The Baron
perhaps the Linux NV drivers can't render the fog, which is the cause of all Icetomb slowness? or maybe the crazy specularity?

Actually, if you would have looked at my screenshot I made earlier, the fog is back in DM-Icetomb in the 52.13 beta dets and performance is still 2x faster than 45.23 dets. So it's not that. Nor is it the specularity since that's also rendering correctly in windows.
__________________
[i7 2600k @4.4ghertz][2x4 GB DDR3 1600][EVGA GTX570 1.280GB SC][EVGA GTX460 physx][Asrock Extreme7 Gen3 Z68][2xSeagate 160 Gb SATA HD raid0][Seagate 250 GB SATA2 HD][Sony Bravia 40' 1080p LCD HDTV][NEC 3520a DVD+-DLw][Windows 7 Ultimate x64][Rosewill 1000w]
fivefeet8 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-03, 09:08 PM   #305
SuLinUX
 
SuLinUX's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: UK
Posts: 847
Default

There just shader textures, the funny thing is I when into UnrealED and when I tried to click on the propertly of the ice shader texture it crashes.

I wounder if thats conected to the problem?
__________________
AthlonXP 2600+ / nForce2 Asus A7N8X-X / PNY GeForce FX5900 Ultra / 1024Mb Samsung Ram /nForce Sound / Hansol 920D Plus 19" monitor / Lite-On 32x12x40 / 2x Maxtor HD 40Gb/80Gb / nVidia 7174 driver / Gnome 2.10.1 / Kernel 2.6.11.9 / Slackware 10.0
SuLinUX is offline   Reply With Quote
Old 10-13-03, 08:33 AM   #306
jbirney
Registered User
 
jbirney's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,430
Default

Quote:
Originally posted by SuLinUX
There just shader textures, the funny thing is I when into UnrealED and when I tried to click on the propertly of the ice shader texture it crashes.

I wounder if thats conected to the problem?
Keep in mind they are not shaders in the DX8/9 Sense. But shaders in the Q3/Skin term, meaning many textures combined to make a final texture. I posted a screen shot of this "shader" earlier in this thread if you want to see what its made up of...
jbirney is offline   Reply With Quote
Old 10-13-03, 12:01 PM   #307
green_meanie
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 179
Default Re: UT2K3 DM-Icetomb performance feedback needed ASAP!

Quote:
Originally posted by Flavius
Hey all, something is very odd with my 5900 clocked at 450/850 and 25.33 drivers in XP. It scores what it should in the 3DMarks. However, even when I play with 1024x768x32 4XAA/4XAF Quality with UT2K3 settings maxed, I drop to 17 FPS while in-game in DM-Icetomb, and once in a while down to SIX FPS! Yeah, a slideshow! Turning off AA/AF entirely, I still get FPS as low as 25 at 1024x768! That seems unreal, no pun intended, especially since Antalus and other maps run in the 40s at their slowest with 4XAA/8XAA! Can anyone reproduce this? Can anyone with an ATI card confirm this map is pretty fast? Numbers please? Thanks!
I saw a nice increase(about 10fps more)on this map using the 52.13 dets with my 5600Ultra and the IQ is very good.



http://download.guru3d.com/pafiledb....on=file&id=681
green_meanie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My UT2003 Tweak Guide DXnfiniteFX Gaming Central 48 10-30-02 11:59 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.