Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-25-02, 04:57 PM   #13
Scorched
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 8
Send a message via AIM to Scorched
Default

Well, after several days of racking my brain, and bits and pieces of help from people, I finally got the drivers to compile, and they're working for the most part. The only error I've received so far in X Windows is when I try to open the Screensaver menu. It says:

"There was an error loading the module
The diagnostics is:"

and give no info at all. Does this sound like a driver problem, or another problem, with X itself, because it does the exact same thing when I try to pull up my sound info?
Scorched is offline   Reply With Quote
Old 09-25-02, 06:18 PM   #14
Neko
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by Scorched
Well, after several days of racking my brain, and bits and pieces of help from people, I finally got the drivers to compile, and they're working for the most part.
Finally
How did you solve the problem?

Quote:
The only error I've received so far in X Windows is when I try to open the Screensaver menu. It says:

"There was an error loading the module
The diagnostics is:"

and give no info at all. Does this sound like a driver problem, or another problem, with X itself, because it does the exact same thing when I try to pull up my sound info?
Popup window or console output?
If window: sounds like a problem with your window manager.
Permissions wrong, no sound daemon (esd, arts, whatever) running?
The only window managers I know well enough to be of any help are Enlightenment (currently running on this machine) and IceWM (on the machine behind me)...
  Reply With Quote
Old 09-26-02, 11:02 AM   #15
srueda
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb New suggestion

Last week I had the same problem, and it was because the newest drivers needs XFree4.2, and the correct gcc compiler acording with the .tar you download.
I'm using gcc3 with XFree4.2 and the same drivers you propouse and everything is OK now.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphic errors and hangs after standby reini122 NVIDIA Linux 4 05-07-12 03:37 AM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
Compiling problems with Debian 3.0, 2.4.19 Sleepwalker NVIDIA Linux 2 09-28-02 09:00 AM
Problems with a GeForce4 MX 440 under Debian Iainuki NVIDIA Linux 1 09-24-02 09:27 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.