Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-06-09, 12:04 PM   #1
pico977
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Default vdpau don't work: error 5620

Hi to all

I have a notebook (acer 5520g) with ubuntu 9.10
It has a nVidia geforce 8400M GE (chip G86) with 512Mb, so I think it supports h.264 decoding.
I have installed nvidia driver 190.42.
I have compiled the vdpinfo tool too.
If I try vdpinfo, it returns:

Code:
display: :0.0   screen: 0
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11(0xbb5010, 0, -, -)
VDPAU nvidia: Version: NVIDIA VDPAU Driver Shared Library  190.42  Tue Oct 20 21:20:26 PDT 2009
VDPAU nvidia: Error detected 0 5620 
VDPAU nvidia: Backtrace:
--: /usr/lib/libvdpau_nvidia.so [0x7f0f46e78000] DSO load base
00: /usr/lib/libvdpau_nvidia.so [0x7f0f46e7e0fe] vdp_imp_device_create_x11
    -> 1
Error creating VDPAU device: 1
Can someone help me?

PS: I have attacched the nvidia-bug-report.log.gz file

Sorry for my english
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (39.8 KB, 86 views)
pico977 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 02:48 PM   #2
Stephen Warren
Moderator
 
Stephen Warren's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,327
Default Re: vdpau don't work: error 5620

pico977,

Please see this thread:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=130690

and in particular, this post:

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...=130690&page=3

In order to confirm if you're seeing this issue, can you please try an older driver such as 185.18.14, and post the error messages from vdpinfo here.

Thanks.
Stephen Warren is offline   Reply With Quote
Old 12-08-09, 12:10 PM   #3
pico977
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Default Re: vdpau don't work: error 5620

In this time I have installed the 185.18.36, and this is the response:

Code:
display: :0.0   screen: 0
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11(0x233f010, 0, -, -)
VDPAU nvidia: Error detected 0 5471 
VDPAU nvidia: Backtrace:
--: /usr/lib/libvdpau_nvidia.so [0x7ff770ec5000] DSO load base
00: /usr/lib/libvdpau_nvidia.so [0x7ff770eca6af] vdp_imp_device_create_x11
    -> 1
Error creating VDPAU device: 1
I'm searching the 185.18.14
many thanks

EDIT: I have 64bit system, and I found only 185.18.10, it's the same?
pico977 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 12:24 AM   #4
Stephen Warren
Moderator
 
Stephen Warren's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,327
Default Re: vdpau don't work: error 5620

ftp://download.nvidia.com/XFree86/Li...6_64/185.18.14

However, 185.18.10 should also produce the log messages I'm looking for.

Thanks.
Stephen Warren is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 12:33 PM   #5
pico977
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Default Re: vdpau don't work: error 5620

Quote:
Originally Posted by Stephen Warren View Post
ftp://download.nvidia.com/XFree86/Li...6_64/185.18.14

However, 185.18.10 should also produce the log messages I'm looking for.

Thanks.
OK, but, if you prefer, I can install the 185.18.14.
As you prefer
pico977 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 01:14 PM   #6
Stephen Warren
Moderator
 
Stephen Warren's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,327
Default Re: vdpau don't work: error 5620

Either is probably fine.
Stephen Warren is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 05:43 PM   #7
pico977
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Default Re: vdpau don't work: error 5620

Quote:
Originally Posted by Stephen Warren View Post
Either is probably fine.
OK
I need some day.
I can tray saturady.

bye
pico977 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.