Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-09-09, 12:42 PM   #13
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Quote:
Originally Posted by Abraxus# View Post
What's the climbing/parkour like?
Is it clunky like Tomb Radier Underworld or smooth and intuitive like Assassins Creed?
Well, that is hard to answer because I never found the new Tomb Raiders to be clunky at all with climbing. It is not as smooth as Assassin's Creed though, and the jumping animation is a little rough. The game is a little rough overall and does not feel like a mega-polished AAA title.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 12:59 PM   #14
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Quote:
Originally Posted by alitayyab View Post
Con:
Doest not work on ANY/ALL ATi Cards


Though it seems that the game has no problems with XF

A patch is in works but no ETA on it is available
i heard about that, something about ati driver issue with multi-core cpu.

supposedly if you force it to single core then it might work

http://www.ggmania.com/?smsid=28222
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 01:01 PM   #15
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Quote:
Originally Posted by fasedww View Post
I'll be getting it from ups today from the egg. Should I play it 5870 crossfire, or my GTX280 Tri setup?
Nvidia for now, there are ATI issues just wait for a fix

read here
http://www.ggmania.com/?smsid=28222
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 01:20 PM   #16
fasedww
Pc Gamer
 
fasedww's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minneapolis
Posts: 1,578
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Yeah ok thanks, I put the game on my mean green machine
__________________
Asus X79 rampage extreme 4, i7 3930K, 47X100, 4.70 GHZ, ,16 gigs, corsair, 1600mhz, 3 MSI GTX 780's Tri SLI, gtx, Prolimatech Genesis, 2 140mm fan heastsink, Lian Li PC 80 ArmorSuit case, PCPC 1200 watt, window side panel with 120mm blowhole, SoundBlaster X-Fi Titanium HD , Asus Blueray sata dvdrw,SSD 256GB Plextor Pro,SSD Patriot Pyro 240gig,SSD Agility 4 256 , 1 300 gig raptor, 1 600 gig raptor, segate 1 gig ,Total Airhead amp, Denon AH-D2000 headphones, Dell Ultra3011, Acer HN274H 120 Hz Lcd, ,26,500 3dmark 11, Win 7 HomePrem.

Rig #2 i7 3930k 4.7GHZ. 16 gig corsair Platinum 2400MHZ, Asus P9X79 DELUXE, 2 7970's Watercooled, Koolance blocks, on 1080 nova rad. 9 fan. 655 swiftech. Cpu heatkiller block, coolgate 240mm rad, 2 fan sycthe 108cfm 655 pump,OCZ 256Gb Vertex 4 ssd, C300 256Gb ssd, Patriot pyro 240Gb ssd, 2 wd 640gig Hd, Lian Li 343 modular case. Asus BD drive, Corsair AX1200 watt, X-FI Titanium HD on Fiio , Shure SRH840 Head phones, Dell Ultra3011, Razer Black Widow Ult. BF3 Edition keyboard, Corsair Vengence M60 Mouse, 3dmark 11 16,500, win 7 homePrem.
fasedww is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 01:22 PM   #17
alitayyab
Registered User
 
alitayyab's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 122
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13 View Post
i heard about that, something about ati driver issue with multi-core cpu.

supposedly if you force it to single core then it might work

http://www.ggmania.com/?smsid=28222
I did try that, it kinda feels "laggy" that way.
__________________
PC: Intel Ci5-2500k || AsRock Z77 Extreme6 || 8GB RAM || Sparkle GTX680 || Thermaltake Tough Power XT 775W PSU || Xigmatek Pantheon Case||
alitayyab is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 02:24 PM   #18
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Someone said on another forum that forcing AA in Catalyst makes it work on ATI cards. Weird, but who knows.

I can't force AA at all of course despite many, many people saying it works.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 02:51 PM   #19
Destroy
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3,994
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
Someone said on another forum that forcing AA in Catalyst makes it work on ATI cards. Weird, but who knows.

I can't force AA at all of course despite many, many people saying it works.
Before/After pics or it didn't happen, I say.
__________________

Vista64 Home Premium
Gigabyte GA-EP35C-DS3R
CPU E8500 with Corsair H50 cooler
HIS 6970, always 19x10res
Memory 8 Gig OCZ 1000@1024
Display Westinghouse 37" LVM-37w1 LCD monitor
Destroy is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 03:31 PM   #20
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Still can't get AA to work, I even used some dudes "custom profile" for nhancer which was just general compatability with 8xMSAA applied, which didn't work. A lot of the game is smooth by default as many games without AA options are now-a-days, so I think people just think AA is on when it isn't.

Anyway, loving the game, pay attention to this one if you like games with great ideas, great moods and fun gameplay despite rough edges.

More pics:




__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote

Old 12-09-09, 04:08 PM   #21
fasedww
Pc Gamer
 
fasedww's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minneapolis
Posts: 1,578
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Yeah it's pretty good. Also it uses two of my tri sli cards, not 3 but still plays plenty good.
__________________
Asus X79 rampage extreme 4, i7 3930K, 47X100, 4.70 GHZ, ,16 gigs, corsair, 1600mhz, 3 MSI GTX 780's Tri SLI, gtx, Prolimatech Genesis, 2 140mm fan heastsink, Lian Li PC 80 ArmorSuit case, PCPC 1200 watt, window side panel with 120mm blowhole, SoundBlaster X-Fi Titanium HD , Asus Blueray sata dvdrw,SSD 256GB Plextor Pro,SSD Patriot Pyro 240gig,SSD Agility 4 256 , 1 300 gig raptor, 1 600 gig raptor, segate 1 gig ,Total Airhead amp, Denon AH-D2000 headphones, Dell Ultra3011, Acer HN274H 120 Hz Lcd, ,26,500 3dmark 11, Win 7 HomePrem.

Rig #2 i7 3930k 4.7GHZ. 16 gig corsair Platinum 2400MHZ, Asus P9X79 DELUXE, 2 7970's Watercooled, Koolance blocks, on 1080 nova rad. 9 fan. 655 swiftech. Cpu heatkiller block, coolgate 240mm rad, 2 fan sycthe 108cfm 655 pump,OCZ 256Gb Vertex 4 ssd, C300 256Gb ssd, Patriot pyro 240Gb ssd, 2 wd 640gig Hd, Lian Li 343 modular case. Asus BD drive, Corsair AX1200 watt, X-FI Titanium HD on Fiio , Shure SRH840 Head phones, Dell Ultra3011, Razer Black Widow Ult. BF3 Edition keyboard, Corsair Vengence M60 Mouse, 3dmark 11 16,500, win 7 homePrem.
fasedww is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 04:26 PM   #22
Kaguya
Registered User
 
Kaguya's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 661
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
Still can't get AA to work, I even used some dudes "custom profile" for nhancer which was just general compatability with 8xMSAA applied, which didn't work. A lot of the game is smooth by default as many games without AA options are now-a-days, so I think people just think AA is on when it isn't.

Anyway, loving the game, pay attention to this one if you like games with great ideas, great moods and fun gameplay despite rough edges.
Wow, this pics look pretty good considering there's no AA running. Could be that they got smoothed from being scaled down, but it looks good! Definitely considering this one, though I have so many games right now
__________________
Intel Core i7 960 @ 3.6Ghz
EVGA X58 3X SLI
OCZ Gold 12GB DDR3
EVGA GeForce GTX 470 x2 SLI
OCZ Vertex 2 EX & Corsair P256
LG GH22NS50 22X DVD-RW SATA
Antec TruePower Quattro 1000w SLI PSU
Acer HN274H 1920x1080 3D Ready LCD
Logitech X-530 5.1 Speakers
Antec 900 Ultimate Gamer Case
Kaguya is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 06:17 PM   #23
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: The Saboteur - Official Thread

The enviornments and such have some kind of natural AA applied, the jaggies really only show up on characters and vehicles.

Another pro and con:
+ When you destroy Nazi towers, outposts, propoganda speakers, zeppelins, whatever, they stay gone. Systematically destroying these things makes future operations in those areas easier, which makes it feel like progress.

- Changing weapons is sort of clunky... it seems your weapon gets auto-put-away when doing certain actions and when picking weapons if you hit the wrong button you have to wait for the animation to stop to hit another button.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 12-09-09, 06:42 PM   #24
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: The Saboteur - Official Thread

Sigh, I got the game waiting for me at Best Buy for when i get off work. I hate you...
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.