Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-02-09, 11:56 PM   #1
_john_i_
gtx260/8200M G/DIY Linux
 
Join Date: Aug 2004
Location: Austin, TX USA
Posts: 137
Default Resume from Suspend problems since 190.42

I recently updated my xorg to 7.5 with xorg-server-1.7.1.

Because of the xorg-server update I had to update the nvidia driver as well from 185.18.29 to 190.42.

Ever since the upgrade if I resume from suspend on my laptop, after the resume, the screen is just black with the occasional quick grey flash. I can switch to console with Crtl-Alt-F1, but the console does the same thing. The only way to get the screen back is to kill the X server with ctrl-alt-backspace. When I do this, is restarts X, and the screen works again, but that sort of defeats the purpose of suspend.

I'm not sure if the new xserver or the new nividia driver is to blame

Attached is my bug report.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (36.8 KB, 96 views)
_john_i_ is offline   Reply With Quote
Old 01-04-10, 12:04 PM   #2
_john_i_
gtx260/8200M G/DIY Linux
 
Join Date: Aug 2004
Location: Austin, TX USA
Posts: 137
Default Re: Resume from Suspend problems since 190.42

If anyone is interested, the combination of 2.6.32 and nvidia 195.30 has fixed my suspend problem!

My backlight controls also are working now.

Not sure if the kernel or the nividia driver fixed it, but with these fixes and the 2D performance increase, so far 195.30 is a huge improvement improvement for me. Thanks!
_john_i_ is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.