Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-25-10, 03:06 PM   #1
jeff1900
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default TwinView and Xinerama with four monitors on Quadro FX4700 X2

I am trying to get four monitors working in TwinView & Xinerama mode on a Quadro FX4700 X2 graphics card install on a Dell T7400 running Redhat Linux 5.4. TwinvView works fine with just two monitors enabled, but when I enable TwinView and Xinerama for the second pair of monitor and restart X. The NVIDIA logo appears on the first pair of monitors and nothing else.


Dell T6400 (Dual Quad Core, 32GB memory)
The monitors are Dell 3007WFP UltraSharp's (2650 x 1600)
Linux kernel is at 2.6.18-164.11.1.el5
NVIDIA Linux X86_64 190.53 driver

I tried various posting suggestions, such as increasing the "swiotlb" on the kernel. Anyone run into this before and have any suggestions?
jeff1900 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-10, 04:43 PM   #2
leigh123linux
Registered User
 
leigh123linux's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 163
Default Re: TwinView and Xinerama with four monitors on Quadro FX4700 X2

Try


Code:
su -
sed -i '/root=/s|$| vmalloc=256m|' /boot/grub/grub.conf
leigh123linux is offline   Reply With Quote
Old 01-26-10, 10:33 AM   #3
jeff1900
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default Re: TwinView and Xinerama with four monitors on Quadro FX4700 X2

Thanks for the suggestion. I gave it a try, but it didn't make any difference. Still gets stuck in the same NVIDIA logo spot on the first pair of montors.
jeff1900 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-10, 02:00 PM   #4
JaXXoN
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Munich
Posts: 910
Default Re: TwinView and Xinerama with four monitors on Quadro FX4700 X2

Can you please provide an "nvidia-bug-report.log"?
For details on how to do that, please check:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678

regards

Bernhard
JaXXoN is offline   Reply With Quote
Old 01-27-10, 12:07 AM   #5
leigh123linux
Registered User
 
leigh123linux's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 163
Default Re: TwinView and Xinerama with four monitors on Quadro FX4700 X2

Quote:
Originally Posted by jeff1900 View Post
Thanks for the suggestion. I gave it a try, but it didn't make any difference. Still gets stuck in the same NVIDIA logo spot on the first pair of montors.
Try looking though this post to see if it helps.

http://forums.fedoraforum.org/showth...=236211&page=2

Here's a link for an up to date patch

http://cvs.rpmfusion.org/viewvc/*che...1&root=nonfree
leigh123linux is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.