Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > CPUs, Motherboards And Memory

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-28-09, 12:02 PM   #1
Drolfrawd
Registered User
 
Drolfrawd's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,787
Send a message via MSN to Drolfrawd
Default Help me overclock my rig

Ok I have a Q8200 Cpu
Motherboard P5Ql-VM EPU Asus
Corsair TWIN2X4096-8500C7 XMS 4 GB Memory

Can this rig be overclocked or do i need a better mobo

any help appreciated
Drolfrawd is offline   Reply With Quote
Old 12-28-09, 12:30 PM   #2
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: Help me overclock my rig

someone's bound to know You has good cooler?
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 12-28-09, 12:59 PM   #3
Drolfrawd
Registered User
 
Drolfrawd's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,787
Send a message via MSN to Drolfrawd
Default Re: Help me overclock my rig

No good cooler bob , but I would get one. Thing is my boards is 1300 FSB
I think I night need a board that would support 1600 FSb, But thats what I was wanting someome to answer for me.
Drolfrawd is offline   Reply With Quote
Old 01-29-10, 03:04 PM   #4
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,723
Default Re: Help me overclock my rig

If you arent going to buy a new mobo I would suggest better chipset /northbridge and voltage regulator cooling aswell as a good CPU heatsink.

The NB sink has a lump in the middle so I would replace instead of just adding a fan.
__________________
2500K 4.4ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 12gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote
Old 01-30-10, 07:22 PM   #5
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,959
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Re: Help me overclock my rig

1 : Shiiiiit, maaaaan. That honky muf' be messin' mah old lady... got to be runnin' cold upside down his head, you know?
2: Hey home', I can dig it. Know ain't gonna lay no mo' big rap up on you, man!
1: I say hey, sky... subba say I wan' see...
2: Uh-huh. 1: ...pray to J I did the same ol' same ol'! 2: Hey... knock a self a pro, Slick! That gray matter backlot perform us DOWN, I take TCB-in', man!
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Old 01-30-10, 07:52 PM   #6
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Help me overclock my rig

Bigman is hi again.
  Reply With Quote
Old 01-30-10, 09:21 PM   #7
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,133
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: Help me overclock my rig

Quote:
Originally Posted by Mr Bigman View Post
1 : Shiiiiit, maaaaan. That honky muf' be messin' mah old lady... got to be runnin' cold upside down his head, you know?
2: Hey home', I can dig it. Know ain't gonna lay no mo' big rap up on you, man!
1: I say hey, sky... subba say I wan' see...
2: Uh-huh. 1: ...pray to J I did the same ol' same ol'! 2: Hey... knock a self a pro, Slick! That gray matter backlot perform us DOWN, I take TCB-in', man!
Where bigman outlines Step 2 that is also Step 1, I wouldn't touch the voltage as much as he did in Step 3 that is also the second Step 2.



Good luck with the OC drol
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 01-31-10, 03:44 AM   #8
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,723
Default Re: Help me overclock my rig

Jive ass dude don't got no brains anyhow
__________________
2500K 4.4ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 12gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote

Old 01-31-10, 12:42 PM   #9
Mr Bigman
Strongest Man On Earth
 
Mr Bigman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Chicago IL
Posts: 4,959
Send a message via AIM to Mr Bigman Send a message via MSN to Mr Bigman Send a message via Yahoo to Mr Bigman
Default Re: Help me overclock my rig

Just hang loose blood, she gonna catch up on the rebound on the meddside.

hey slide a piece of the porter drink side run the java.
__________________
EVGA X58 Tri SLI
Core I 7 3.7Ghz
12 gb corsair DDR3 1600
Three EVGA 285 SLI
Antec 1200
Corsiar 1000 HX Power Supply
2 OCZ SSD Hard Drives
4 wd black edition raid 2 setups for 4TB


_____________________________
having good looks and a good body is hard work.
Mr Bigman is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.