Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Legacy Graphics Cards

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-06-10, 10:55 PM   #1
asmd2002
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default XFX 6600GT AGP no picture on Panasonic plasma with DVI - HDMI

Hi,

ive been using a XFX 6600gt AGP card for dual monitors for sometime and its worked fine. ive recently upgraded my pc and this pc has been relegated to HTPC use.

i cant get any picture to show up using a DVI - HDMI adapter on a Panasonic plasma tv. When i plug it into my Pioneer receiver via HDMI, i get a green tint to everything sometimes and other times not - its random. so i figured i may as well pass the audio to the receiver via spdif and send the video directly to the tv. but i get no signal at all on the tv.

receiver pioneer vsh-23thx.
plasma tv - panasonic tc54s1


any idea why i dont get video when i plug it directly to the tv?

all replies will be much appreciated.

regards,
asmd.
asmd2002 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-10, 10:55 PM   #2
duralisis
Registered User
 
duralisis's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 36
Default Re: XFX 6600GT AGP no picture on Panasonic plasma with DVI - HDMI

If DVI output works with a regular monitor then it has to be a damaged cable/DVI dongle or the receiver. I've used a DVI adapter -> HDMI connection on my TC-P42S1 without a problem (using the exact same card in fact).
duralisis is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.