Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-17-10, 09:27 PM   #1
krose
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default Image to LCD Frozen, then Releases

I have a GEForce 8200 in a Shuttle SN78SH7 running a Sanyo LCD projector via the HDMI output on the shuttle. Linux is Fedora Core 11, NVidia driver is 190.53-1.fc11.4

mplayer is used to send a 20 minute series of 15 to 30 second video files to the LCD projector, which is set up as X window display 1. Most of the time this works fine - X windows is set up OK, display 0 and 1 work fine, etc. The LCD projector is powered off between the 20 minute shows.

Occasionally, upon starting the projector, and sending files to mplayer, the HDMI output to the LCD will be frozen on the last image projected before turning the projector off. There are no error logs in X windows, and no mplayer errors. After a variable amount of time - from 5 to 18 minutes, the HDMI output will begin showing the mplayer output.

Any ideas on this would be appreciated!
krose is offline   Reply With Quote
Old 02-18-10, 10:41 AM   #2
Stephen Warren
Moderator
 
Stephen Warren's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,327
Default Re: Image to LCD Frozen, then Releases

krose, can you please post an "nvidia bug report" (see sticky posts). Also, can you supply the exact MPlayer command-line you're using. Thanks.
Stephen Warren is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.