Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Console World

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-07-10, 05:26 AM   #97
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Just pick your middle nut, fool.
Mr. Hunt is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 08:48 AM   #98
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Flip a coin: http://www.random.org/coins/

Heads, you get a 360, tails, you get a PS3.

/thread
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 09:00 AM   #99
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Tail is where the coin value is? and Heads is the part with picture?:P

I got Tail 3 times in a row ... That seems scary
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 01:48 PM   #100
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Quote:
Originally Posted by HiCZoK4 View Post
Tail is where the coin value is? and Heads is the part with picture?:P

I got Tail 3 times in a row ... That seems scary
It means you are destined for great things. But be careful. With great power comes great responsibility.
Mr. Hunt is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 01:59 PM   #101
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Transformers !!! More than meets the eye !
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-10, 12:40 AM   #102
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

::
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-18-10, 06:14 AM   #103
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Its DONE! Got myself 360 Elite on Jasper
I just have 360 at heart and controller is much better for me that is why I choosed 360 again and not ps3
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-10, 12:50 PM   #104
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Quote:
Originally Posted by HiCZoK4 View Post
Its DONE! Got myself 360 Elite on Jasper
I just have 360 at heart and controller is much better for me that is why I choosed 360 again and not ps3
Lol. Well you should have fun with it while it works (I give it 4 months if you play it a decent amount).
Mr. Hunt is offline   Reply With Quote

Old 03-18-10, 03:02 PM   #105
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Encountering first problem!
Gears of war 2 does still use disc after install.
It is quiet on logos. but after those game pause for 2sec and dvd starts. (Maybe its something with the disc? I have game borrowed from my friend)
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-10, 12:55 AM   #106
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

It's checking the disc to make sure it's k HiCZok, but there are a few games they actually run worse of HDD. Halo 3 is one. Gear 2 I think is k off HDD.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-19-10, 02:59 AM   #107
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

No its not checking. Gears is running from dvd all the time after logos. ALL THE TIME(and its installed). I played like 4 hours yesterday. But I think that disc is spinning slower somehow ....

Installed Pure doesnt do that. Disc is never spinning after I start game and console is dead quiet.(only fans) Batman lego( ) also works allright.

I guess I will go to my friend and see if it is happening to him to. Its not a big deal becouse its only one game but its my most antipicated game for prof box!

And one more question. Console is barely warm on the back(fans) and on the bottom side. I have it vertically. In fact I think they really made up cooling better. 4hours(with disc spinning) and it was only warm.

Anyway. GoW2 is AWESOME!
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-10, 02:31 PM   #108
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Is it possible to connect ps3 to pc display?

Well that means the cooling is good OR the heatsink isn't doing it job. ::
crainger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.