Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-27-10, 10:12 PM   #1
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Teracopy...useless on Windows 7?

I've installed Teracopy 2.12 on Windows 7 x64, but find that it doesn't seem to make much of a difference compared with Vista.

Windows 7 gives detailed information as well...

Just wondering if anyone else feels a need to use it with Windows 7?
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-10, 04:40 AM   #2
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Teracopy...useless on Windows 7?

Yeah, pretty useless. Was only handy pre-SP1 Vista IMHO.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-28-10, 08:58 AM   #3
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Teracopy...useless on Windows 7?

I agree with the words that are coming out of crainger's fingers.
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-10, 12:16 PM   #4
hokeyplyr48
hooah
 
hokeyplyr48's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Raleigh, North Carolina
Posts: 755
Send a message via AIM to hokeyplyr48
Default Re: Teracopy...useless on Windows 7?

I mostly use it because I can remove items from the copy queue which is awesome
__________________
Main Rig:
CPU:Q6600 @ 3.5 w/ Ultra 120 extreme|| RAM: 4x2GB G. Skill || Motherboard: ABIT IP35 Pro || VideoCard: eVGA 260GTX & 7200GS for triple monitoring || Sound Card: Creative X-FI xtremegamer || Hard Drive: 2 x 150GB Raptor in RAID 0 (OS and Program Files) | 1 x 150GB Raptor (User Drive) | 1 x WD 2TB HD SATA II | 1 x 1TB Seagate | 1 x WD 500 GB HD SATA II | 1 x Seagate 400 GB HD SATA II | 1 x WD 160 GB HD IDE (slow, only for storage) || Monitor: Dell 30" 3007WFP LCD, Acer 22" widescreen, & Gateway 17" || Case: Antec 900 || PSU: 1 KW athenatech or force or something PSU || Keyboard: Logitech G15 || Mouse: Logitech MX 518 || OS: Windows 7 Build 7201 x64

Secondary Rig: FX-60, 7900GTX, 2 x 1BG OCZ Platinum, A8N32-SLI Deluxe, Antec 180, XP x32
hokeyplyr48 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-10, 01:44 PM   #5
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Teracopy...useless on Windows 7?

Tend to change your mind hey? ::
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-29-10, 12:47 AM   #6
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: Teracopy...useless on Windows 7?

I'm actually going to keep it on my system.

I like being able to add/remove items that I'm copying and also being able to pause them.

Maybe Windows 8 will be able to do this and will make this program obsolete.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-10, 01:25 AM   #7
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Teracopy...useless on Windows 7?

Then they'll probably get sued. ::
crainger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.