Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-07-10, 05:46 AM   #1
verdurin
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default No X display on Dell U2410 with Quadro FX580 on Fedora 12

I've been setting it up a new Dell T5500 workstation with a Quadro FX580 card and two Dell U2410 monitors (only one is connected at the moment).

The connection between the card and the monitor works fine for the BIOS and for text consoles. However, when I try to start X, the monitor goes into sleep mode. It still thinks there is a connection of some sort, as it reports a missing cable if I remove it.

This happens with the latest version of the Nvidia driver available from rpmfusion - 195.36.15
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (54.2 KB, 80 views)
verdurin is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 06:33 AM   #2
verdurin
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default Re: No X display on Dell U2410 with Quadro FX580 on Fedora 12

I should add that the machine becomes unresponsive when I try to start X - neither the keyboard nor remote SSH sessions work.
verdurin is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.