Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-01-10, 05:45 PM   #1
zbiggy
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 623
Default 195.36.24: Geforce 8200 NVreg_EnableMSI=1 still kills computer

Hello,

195.36.24 Nvidia driver like those older on Geforce 8200 continues to kill computer if used with NVreg_EnableMSI=1 parameter. I can boot to X but after execution of glxgears it works for few seconds, then freezes with graphics corruption on screen, then flickers the screen. Finally the screen goes black and whole computer is frozen. After reboot there are several hard disk corruption areas. Any chance to have this bug fixed in the future driver releases?
MSI interrupts works perfect on my chipset integrated: audio, sata, network. Just integrated Geforce hangs in MSI mode. According to user reports external Geforces work great in MSI mode. So the problem is only with integrated one. So it seems this bug is only present in Geforce 8200. See included nvidia bug report. I hope it will be fixed in future driver releases.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (34.0 KB, 52 views)
zbiggy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.