Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-12-10, 10:31 AM   #1
Riza
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Default NVIDIA FX380 can display 2048x2048 at Barco Barco ISIS MDP471 28"

Dear all,

I have HP P4 with NVIDIA FX-380, Windows XP sp2, monitor HP2035, and monitor Barco ISIS MDP-471 28".

I have already success at HP monitor with 1920x1600 resolution in DVI-1 port,
but still unable to drive the Barco display for it in DVI-2 port.

The driver for FX380 had already install, and I try to create custom resolution 2048x2048, but the barco monitor still "freeze".

May be someone can help me for this situation ?
Thanks, in advance.



Rgds,
Riza

Last edited by Riza; 06-12-10 at 10:36 AM. Reason: mising NOT
Riza is offline   Reply With Quote
Old 06-15-10, 10:52 AM   #2
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: NVIDIA FX380 can display 2048x2048 at Barco Barco ISIS MDP471 28"

2048x2048 requires Dual-Link DVI.

Are you using the correct cable? Are you sure the 2nd port supports Dual Link? Have you tried hooking up the Barco to the 1st DVI port?



By the way, I love your work with the Wu-Tang Clan, Riza.
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-10, 01:31 PM   #3
sammy sung
 
sammy sung's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Stockholm Sweden
Posts: 2,316
Default Re: NVIDIA FX380 can display 2048x2048 at Barco Barco ISIS MDP471 28"

Quote:
Originally Posted by ViN86 View Post
2048x2048


By the way, I love your work with the Wu-Tang Clan, Riza.

__________________
-=[Q9650@3.6GHZ | Thermalright ultra 120 extreme | Antec 1200 |ASUS P5Q-PREMIUM|MSI N580GTX Twin Frozr II| Kingston Hyper X DDR2 1066 4GB]=-
sammy sung is offline   Reply With Quote
Old 06-15-10, 11:56 PM   #4
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: NVIDIA FX380 can display 2048x2048 at Barco Barco ISIS MDP471 28"

Quote:
Originally Posted by sammy sung View Post
I wondered if anyone would understand that.

So riza, you try any of those things? I think it has something to do with the dual-link requirement on a resolution that high.
ViN86 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.