Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-18-09, 06:32 AM   #1
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Bug in nvidia-settings

Hi there,

with nvidia-settings from 190.32 (x86_64) I see the following bug:

Situation: If "coolbits" is set to access the dangerous options, a long message is shown that must be read. It is only possible to click on "Okay" if one scrolls to the bottom of the message.

Bug: With 2560x1600 (and using a tiling window manager that shows this message with full height) one does not need to scroll, so it is impossible to click "Okay".

Thanks,
Carsten
C-Otto is offline   Reply With Quote
Old 09-18-09, 11:10 AM   #2
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: Bug in nvidia-settings

Hah! What a great bug. I'll file an issue in our bug tracker.
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 07-07-10, 12:41 PM   #3
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

This is not fixed in 256.35, yet. Could you check the bug report please?

Best regards,
Carsten
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote
Old 07-07-10, 04:12 PM   #4
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: Bug in nvidia-settings

I just checked (it's bug 599653, for future reference), and it was marked fixed ages ago. Are you sure you're using the correct version of nvidia-settings?
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 07-08-10, 05:19 PM   #5
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

Yes:

nvidia-settings: version 256.35 (buildmeister@builder97.nvidia.com) Wed Jun 16 19:14:45 PDT 2010

Here's a screenshot: http://server.c-otto.de/~cotto/nvidia.png
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote
Old 07-09-10, 06:43 AM   #6
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: Bug in nvidia-settings

Huh. Okay, thanks. I'll reopen the bug.
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 07-09-10, 10:50 AM   #7
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: Bug in nvidia-settings

Odd, I just tried this with AwesomeWM, and both buttons were enabled. I tried a copy of nvidia-settings from before the bug was fixed, and the problem did occur there, so it definitely looks fixed for me.

What window manager are you using?
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 07-10-10, 08:23 AM   #8
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

I am using xmonad.
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote

Old 07-17-10, 05:37 AM   #9
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

Any news? I'd like to cross this from my 'to check' list
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote
Old 07-27-10, 01:10 AM   #10
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

*bump*
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote
Old 08-09-10, 04:55 AM   #11
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

Any news?
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote
Old 08-25-10, 02:03 PM   #12
C-Otto
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
Default Re: Bug in nvidia-settings

I feel ignored.
__________________
Asus ENGTX260 TOP, Dell WFP3008 30"
Core 2 Duo 3 GHz, 8 GB RAM
Linux!
C-Otto is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.