Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 400/500 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-14-11, 06:59 AM   #1
gspot
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Angry Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy

Hello all,
I bought a palit gtx 460. I installed it and got the "no signal" warning of my monitor. I have an old 550 W psu and Q6600 on a DFI motherboard. I tried it in another computer and it worked fine. So I supposed it would be a motherboard compatibility issue, so i tried an ASUS motherboard and surprisingly I got the "no signal" warning. My second thoough was that it is a psu problem so I tried another and nothing changed. I tried changing ram dimm's but nothing. The worst part is that it is working at the computer of the computer store I bought it so they won't change it. Do you have any suggestions ??

To summarize ::
My palit GTX 460 doesn't work on :
---motherboard--- with ---processor---
DFI DK X48 T2RS Q6600 (OC' ed at 3,2 )
ASUS P5QLD PRO Q6600 (no OC)

but works on
GA X38 DS4 E6600 (no OC)

any ideas ??

Thanks in Advance !
gspot is offline   Reply With Quote
Old 01-14-11, 10:13 AM   #2
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy

According to the specs, it has two PCI-E slots. Did you try it in both?
Sean_W is offline   Reply With Quote
Old 01-14-11, 12:59 PM   #3
fivefeet8
Ngemu Mod
 
Join Date: Jul 2003
Location: Fresno, CA
Posts: 1,886
Default Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy

Do you have integrated video cards on the motherboards that don't work?
__________________
[i7 2600k @4.4ghertz][2x4 GB DDR3 1600][EVGA GTX570 1.280GB SC][EVGA GTX460 physx][Asrock Extreme7 Gen3 Z68][2xSeagate 160 Gb SATA HD raid0][Seagate 250 GB SATA2 HD][Sony Bravia 40' 1080p LCD HDTV][NEC 3520a DVD+-DLw][Windows 7 Ultimate x64][Rosewill 1000w]
fivefeet8 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-11, 05:20 PM   #4
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy

Make sure bios is set to "PEG" first..whatever the option is on those boards to look for pci express cards first. The board should detect it anyway, but this would eliminate that as a problem.
  Reply With Quote
Old 01-16-11, 09:13 AM   #5
gspot
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Default Re: Palit GTX 460 problem - Almost driving me crazy

Thank you for your suggestions

It finally worked. After flashing the vga's bios with every possible bios I have found at techpowerup for the card, I used the platinum edition's bios and it worked. Although I bought the standard edition it likes the platinum edition's bios . Let's hope its stable.

Thank you
gspot is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.