Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-27-11, 08:45 AM   #1
prezioso
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Unhappy GdmDisplay: display lasted... = No X

Hi,

I have a very wierd experiance with my newly archlinux distro.

The problem is, that every time I re-install arch, nvidia, xorg, gnome I get a working system, at the first time I run /etc/rc.d/gdm start
But, if i restart the system, then 19-20 times, it wont run.

the error that it makes:
Code:
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.787705 seconds
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.787705 seconds
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.787705 seconds
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.787705 seconds
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.787705 seconds
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmDisplay: display lasted 2.787705 seconds
gdm-binary[1841]: WARNING: GdmLocalDisplayFactory: maximum number of X display failures reached: check X server log for errors
If I then remove nvidia, and re-install the nvidia-beta - then it works, but only for 1 run, and then same error.

My gfx card is: Nivida 8600M GTI

I've talk to the archlinux people about it, and they said I should post here about the error.
My dmesg: http://paste.pocoo.org/show/327734
My xorg log: http://paste.pocoo.org/show/327732

If I'm running the ubuntu distro, then no error and it does not crash.

What to do ? Im close to
prezioso is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.