Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-06-11, 11:29 PM   #1
weltall
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 115
Default latest beta don't show load anymore

It seems latest beta of the drivers stopped showing the gpu and memory load of the gpu (even though it shows the statistics about the actual memory in use and free) using nvidia-smi -q (using 270.30)
Memory Usage
Total : 511 Mb
Used : 400 Mb
Free : 110 Mb
Compute Mode : N/A
Utilization
Gpu : N/A
Memory : N/A

This happens on a 8600M GT would be nice to have it restored as it's really useful to know if you've reduced or increased load when programming.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (51.3 KB, 43 views)
weltall is offline   Reply With Quote
Old 03-07-11, 01:45 AM   #2
Licaon
Registered User
 
Licaon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Between the keyboard and the chair.
Posts: 490
Default Re: latest beta don't show load anymore

yep, broken since 270.26: http://www.nvnews.net/vbulletin/show...ght=nvidia-smi
Licaon is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.