Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-18-11, 06:59 PM   #49
MaXThReAT
GTX to the MaX
 
MaXThReAT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: EARTH
Posts: 1,862
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Maximum Fail.
__________________
Asrock z77 Extreme3 Intel i5 3470 @ 4.0Ghz
Gigabyte GTX660 OC 2GB
DDR3-1600 / 8Gig Ripjaw
SB X-Fi FPS / Z-5500 + Buttkicker!
"Don't mind the posts, I've been around longer than most know."
MaXThReAT is offline   Reply With Quote
Old 03-18-11, 09:02 PM   #50
sammy sung
 
sammy sung's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Stockholm Sweden
Posts: 2,316
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

The only positive thing IF this all turns out to be accurate with no future dx10/11 patches is i won't have to endure THREE ****ING YEARS OF CRYSIS SCREENSHOTS !!! wohooo !!!!!! ........ soet, that's gotta sting like a sonofabitch
__________________
-=[Q9650@3.6GHZ | Thermalright ultra 120 extreme | Antec 1200 |ASUS P5Q-PREMIUM|MSI N580GTX Twin Frozr II| Kingston Hyper X DDR2 1066 4GB]=-
sammy sung is offline   Reply With Quote
Old 03-18-11, 09:39 PM   #51
m3dude
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,138
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

it was clear from the get go there would be no day zero patch implementing dx11 and making the graphics not mediocre...this is a console game from the ground up
m3dude is offline   Reply With Quote
Old 03-18-11, 09:39 PM   #52
JasonPC
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,103
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Crysis 2 uses deferred shading. Going to need DX10/11 if you want anti-aliasing. So I predict no AA at launch. Same exact issue Shogun 2 Total War is having
JasonPC is offline   Reply With Quote
Old 03-18-11, 10:18 PM   #53
Roliath
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

LAUGH OUT LOUD


MAXIMUM CONSOLES
  Reply With Quote
Old 03-19-11, 01:57 PM   #54
LydianKnight
Registered Knight
 
LydianKnight's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Málaga, Spain
Posts: 977
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Quote:
Originally Posted by sammy sung View Post
The only positive thing IF this all turns out to be accurate with no future dx10/11 patches is i won't have to endure THREE ****ING YEARS OF CRYSIS SCREENSHOTS !!! wohooo !!!!!! ........ soet, that's gotta sting like a sonofabitch
Shhhhhhhhh don't say it that loud, or he'll hear you (you never know how he'll react haha)
LydianKnight is offline   Reply With Quote
Old 03-19-11, 02:03 PM   #55
Vardant
 
Vardant's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: EU
Posts: 1,041
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Isn't he still banned?
Vardant is offline   Reply With Quote
Old 03-19-11, 04:18 PM   #56
agentkay
Registered User
 
agentkay's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Europe
Posts: 3,866
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Somebody got the retail PC version already. Apparently it comes with DX10, a mini patch renames the "start button", and the visual presets to "good" "very good" and "extreme". The game comes with a 32 bit and 64 bit exe, system.cfg is there and files are not encrypted and SP playable.

http://www.overclock.net/video-game-...-settings.html
http://www.mycrysis.com/forums/viewt...p?f=21&t=10266
http://www.mycrysis.com/forums/viewt...147262#p147262
http://www.4shared.com/get/BoOsN29H/Screenshots.html

Edit: It doesn't come with DX10. The swedish guy who provided the info about the retail version so far, installed Afterburner and all 3 presets run in DX9. The DX10 files on the DVD are just a part of the MS DX redist pack.
__________________

Intel I7-920 aircooled by Prolimatech Megahalems @ 3.8Ghz (200x19) | Gigabyte GA-X58-UD3R | OCZ Platinum 3x2GB DDR3-1600 RAM (7-7-7-24) @ 1600 | Gainward GTX 480 | WD Raptor 74GB + 150GB + Samsung 1TB | Soundblaster X-Fi Platinum | Corsair AX850 Gold | Coolermaster Stacker 830 silver | Logitech Z-5500 Digital 5.1 | Logitech G15 keyboard | Logitech G25 Racing Wheel | Sharp LC-46 XL1E (gaming and work)
F CliffyB.
agentkay is offline   Reply With Quote

Old 03-19-11, 04:44 PM   #57
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Quote:
Originally Posted by agentkay View Post
Somebody got the retail PC version already. Apparently it comes with DX10, a mini patch renames the "start button", and the visual presets to "good" "very good" and "extreme". The game comes with a 32 bit and 64 bit exe, system.cfg is there and files are not encrypted and SP playable.

http://www.overclock.net/video-game-...-settings.html
http://www.mycrysis.com/forums/viewt...p?f=21&t=10266
http://www.mycrysis.com/forums/viewt...147262#p147262
http://www.4shared.com/get/BoOsN29H/Screenshots.html
Ahh yeah I read this post earlier
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 03-19-11, 04:46 PM   #58
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Quote:
Originally Posted by Vardant View Post
Isn't he still banned?
Nope.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 03-19-11, 10:15 PM   #59
JasonPC
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,103
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Sounds like the Ceph are the new trigens, crainger will be happy
JasonPC is offline   Reply With Quote
Old 03-21-11, 12:34 PM   #60
Krakn3Dfx
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 42
Default Re: Crysis 2 only DX9 - DX11 will be "later"

Going to wait until DX10/11 are patched in and see how things turn out. I had considered pre-ordering on Direct2Drive because of their 20% off code, but I didn't spent the money on my GTX470 just to have it render the same as my GTX280, only faster.

Huge disappointment for me. Maybe by the time Amazon has their 1 day sale for $39.99, they'll have a patch out.
__________________
i7 920 @4Ghz, Asus Rampage II Gene
9GB DDR3
4TB HDD space
Soundblaster X-Fi Gamer
Lite-on DVDR/LG BDR
EVGA Geforce GTX470
Corsair H50 cooler
Coolermaster CM690 case
Krakn3Dfx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.