Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows 7

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-01-11, 11:51 AM   #1
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Moving OS Install?

So when I get my Desktop up and running after my move, I want to install my SSD Drives in it. Is it possible to make an image of my current OS Install thats non raid and install it on Raid Array of the SSD?

Will Windows 7 need to be reactivated on it?
  Reply With Quote
Old 01-15-11, 12:23 AM   #2
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Moving OS Install?

yes its possible, true image should handle that just fine. just look up info to make sure your SSD will be alligned correctly.

and as far as reactivation is concerned, depends how many HW changes you did before, it can ask for reactivation.

I did a similar move before, from HDD to SSD, no raid was involved. SSD ended up with correct allign.
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-11, 09:59 PM   #3
t3hl33td4rg0n
Dethklok Returns!
 
t3hl33td4rg0n's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Kent, OH
Posts: 2,142
Send a message via AIM to t3hl33td4rg0n Send a message via MSN to t3hl33td4rg0n Send a message via Yahoo to t3hl33td4rg0n
Default Re: Moving OS Install?

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13 View Post
yes its possible, true image should handle that just fine. just look up info to make sure your SSD will be alligned correctly.

and as far as reactivation is concerned, depends how many HW changes you did before, it can ask for reactivation.

I did a similar move before, from HDD to SSD, no raid was involved. SSD ended up with correct allign.
This.



http://www.acronis.com/homecomputing...age/index.html
__________________


Intel QX9650 @ 3.83GHzXFX 780ieVGA GTX 560Ti8GB GSkill DDR800Creative Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-ESeagate 1.5TB . 4x Samsung 2TB

Quote:
Originally Posted by MowTin View Post
....it's so clear how government makes things worse not better...
t3hl33td4rg0n is offline   Reply With Quote
Old 04-08-11, 08:22 AM   #4
xaviers67
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 4
Default Re: Moving OS Install?

Hi,

For moving the operating system from one pc to the another pc you need to have the same configuration on the other pc too. In win 7 there is an option in the control panel of moving the user file to the another system. else you can also try by creating then restore DVD of the current system and then restore it on the another pc.
__________________
watch tv on the internet
xaviers67 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.