Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-14-11, 05:44 AM   #1
joris_001
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Default nvidia driver --> 100% CPU xorg

Hello

I successfully installed the 260.1944 driver on Debian testing, but after rebooting the X-Server i get up to 100% CPU usage on my Dual-Core!
I tried different versions of the nvidia driver (newer & older ones) and it's allways the same.
Could you please help me?

i have a gtx 260 and 2.6.38-2-amd64 kernel

thank you.
joris_001 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-11, 06:44 AM   #2
gonzo_s
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 58
Default Re: nvidia driver --> 100% CPU xorg

Which version of xorg do you have?
gonzo_s is offline   Reply With Quote
Old 04-14-11, 04:43 PM   #3
joris_001
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Default Re: nvidia driver --> 100% CPU xorg

xorg 1:7.6+6

does this help?
joris_001 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-11, 06:48 PM   #4
Licaon
Registered User
 
Licaon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Between the keyboard and the chair.
Posts: 490
Default Re: nvidia driver --> 100% CPU xorg

can you read http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=46678 and generate a good report with the debug ( -logverbose 6 ) info as instructed after the issue appears ?
Licaon is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.