Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-07-03, 03:12 PM   #13
otan
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 20
Default install details

here are some details about my installation:
It looks it was succesfully. But may be i have some
old libs lying around. I cannot see them, i don't
have the trained eye for these libs.So after
finding them i may have to run ldconfig new ?
Is it possible that mesa is confusing my system ?
otan


result of 'ls -ltr /dev/nvidia*':
crw-rw---- 1 root video 195, 3 2003-09-23 15:21 nvidia03
crw-rw---- 1 root video 195, 2 2003-09-23 15:21 nvidia02
crw-rw---- 1 root video 195, 1 2003-09-23 15:21 nvidia01
crw-rw---- 1 root video 195, 0 2003-09-23 15:21 nvidia00
crw-rw-rw- 1 root root 195, 255 2003-12-06 18:53 nvidiactl
crw-rw-rw- 1 root root 195, 7 2003-12-06 18:53 nvidia7
crw-rw-rw- 1 root root 195, 6 2003-12-06 18:53 nvidia6
crw-rw-rw- 1 root root 195, 5 2003-12-06 18:53 nvidia5
crw-rw-rw- 1 root root 195, 4 2003-12-06 18:53 nvidia4
crw-rw-rw- 1 root root 195, 3 2003-12-06 18:53 nvidia3
crw-rw-rw- 1 root root 195, 2 2003-12-06 18:53 nvidia2
crw-rw-rw- 1 root root 195, 1 2003-12-06 18:53 nvidia1
crw-rw-rw- 1 root root 195, 0 2003-12-06 18:53 nvidia0



result of 'ls /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nvidia_drv.o':
/usr/X11R6/lib/modules/drivers/nvidia_drv.o

result of 'ls /lib/modules/2.4.21-149-default/kernel/drivers/video/nvidia.o':
/lib/modules/2.4.21-149-default/kernel/drivers/video/nvidia.o

result of '/lib/libc.so.6 | grep "Thread-local storage support included.':
'no result'

result of check if following files are in place:
(A) /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nvidia_drv.o -->is in place

(B)/usr/X11R6/lib/modules/extensions/libglx.so.x.y.z -->
is in different Folder=/usr/X11R6/lib64/modules/extensions/libglx.so

(C)/usr/X11R6/lib/modules/extensions/libglx.so-> libglx.so.x.y.z -->
is in different Folder=/usr/X11R6/lib64/modules/extensions/libglx.so -> libglx.so.1.0.4499

(D) result of 'ls -ltr libGL*':
-rwxr-xr-x 1 root root 583449 2003-09-23 12:37 libGLU.so.1.3
-rwxr-xr-x 1 root root 569145 2003-09-23 12:37 libGL.so.1.2
-rwxr-xr-x 1 root root 4209 2003-09-23 12:37 libGLcore.so.1
lrwxrwxrwx 1 root root 12 2003-12-06 14:31 libGL.so.1 -> libGL.so.1.2
lrwxrwxrwx 1 root root 13 2003-12-06 14:31 libGLU.so.1 -> libGLU.so.1.3


(E) result of 'ls -ltr /usr/lib64/libGL*'
-rw-r--r-- 1 root root 910420 2003-09-23 13:42 libGLU.a
-rwxr-xr-x 1 root root 629730 2003-09-23 13:48 libGLU.so.1.3
lrwxrwxrwx 1 root root 13 2003-12-06 14:27 libGLU.so -> libGLU.so.1.3
lrwxrwxrwx 1 root root 13 2003-12-06 14:30 libGLU.so.1 -> libGLU.so.1.3
-rwxr-xr-x 1 root root 538000 2003-12-07 07:56 libGL.so.1.0.4499
lrwxrwxrwx 1 root root 17 2003-12-07 07:56 libGL.so -> libGL.so.1.0.4499
-rwxr-xr-x 1 root root 4595776 2003-12-07 07:56 libGLcore.so.1.0.4499
lrwxrwxrwx 1 root root 12 2003-12-07 07:56 libGL.so.1 -> libMesaGL.so
lrwxrwxrwx 1 root root 21 2003-12-07 07:56 libGLcore.so.1 -> libGLcore.so.1.0.4499
otan is offline   Reply With Quote
Old 12-07-03, 04:22 PM   #14
jsc1959
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 4
Default

Here is the kernel patches

agp patch

Code:
diff -ruN linux-2.6.0-test11.old/drivers/char/agp/amd64-agp.c linux-2.6.0-test11/drivers/char/agp/amd64-agp.c
--- linux-2.6.0-test11.old/drivers/char/agp/amd64-agp.c	2003-11-26 15:44:44.000000000 -0500
+++ linux-2.6.0-test11/drivers/char/agp/amd64-agp.c	2003-11-30 14:07:38.690330488 -0500
@@ -357,7 +357,7 @@
 		}
 		hammers[i++] = loop_dev;
 		nr_garts = i;
-		if (i == MAX_HAMMER_GARTS) { 
+		if (nr_garts > MAX_HAMMER_GARTS) { 
 			printk(KERN_INFO PFX "Too many northbridges for AGP\n");
 			return -1;
 		}
jsc1959 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-03, 03:32 AM   #15
otan
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 20
Default

here is my config file, in case i have something wrong in my config.
I have framebuffers compiled into my kernel is this a problem ?
I am not using the 2.6 kernels. My current kernel is Suse 2.4.21-149 for AMD 64.
Thanks for any help. Thank you for helping me jsc1959.
i will try the 2.6 kernel as last resort.
Attached Files
File Type: txt config-2.4.21-149-default.txt (44.3 KB, 96 views)
otan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-03, 11:35 AM   #16
otan
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 20
Default

my xfree log file with signal 11
Attached Files
File Type: log xfree.log (21.5 KB, 76 views)
otan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-03, 11:39 AM   #17
otan
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 20
Default

my XF86Config file
Attached Files
File Type: txt xf86config.txt (4.2 KB, 125 views)
otan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-03, 03:13 PM   #18
Phorem
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Toronto
Posts: 34
Default

Check out my thread :

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...threadid=22036
__________________
Gentoo Linux-64, AMD64 Athlon 3200, Asus K8V Deluxe, 1 gig(3200 400mhz) ram, GeForce FX5200 128, HP 400i DVD+R+RW, HP ScanJet 2200c, Epson Stylus C84, JVC DRV3000U (firewire - usb), Kodak CX6330
Phorem is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.