Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-30-11, 03:24 AM   #1
Joe_Knows
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Default Problems getting nvidia drivers to work

Hello,
I recently purchased a new Lenovo W520 laptop that has a Quadro 1000M graphics card and am having trouble getting it to to work.
First off, the drivers that are provided do not seem to work. The version I am using is 270.41.19 which I believe is correct for my x86_64 Ubuntu 11.04 distro. I followed the instructions and ran the .run file after terminating the X session and the script runs but X cannot be restarted without reverting back to the original xorg.conf file. Furthermore, when I switch from using the onboard Intel graphics card to the nvidia card in the BIOS (that is to say I go from integrated to discrete graphics), I get no graphics at all. What I mean is that all I can get is the command line as when I try to start X I get a message saying no screens found. Is there a way to get the graphics card to actually work?
Joe_Knows is offline   Reply With Quote
Old 05-30-11, 05:20 AM   #2
artem
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 705
Default Re: Problems getting nvidia drivers to work

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=162171

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=144750
artem is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.